Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vettem egy Xiaomi 13T telót....

Vettem egy Xiaomi 13T telót. Az akksija nem bír ki egy napot. Ez normális dolog?

Figyelt kérdés
Másfél hónapja van nálam már volt szervízben. Kicserélték az akkumulátort. Szinte semmi sem változott. Ugyan úgy használtam mint a Redmi Note 9 Pro régi készülékem. Annyi a különbség hogy a 3 éves teló még mindig kibír egy napot.

dec. 5. 09:39
 1/8 anonim ***** válasza:
74%

Nekem a xiaomi 10t kibírt egy napot. Volt mikor nem volt időm nyomogatni úgy második nap este kellett csak tölteni.

Nem olyan rossz rendszer, nem zabálta magától az aksit. Így azt mondanám, hogy valami nem kerek.

dec. 5. 10:11
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
Az a nagy kérdés mennyit nyomkodod egész nap.Ha folyamatosan videózol csetelsz a kijelző használatban van akkor teljesen normális, ha nem nyomkodod egész nap akkor nem normális.Használatfüggő nagyon.
dec. 5. 11:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Mit jelent hogy nem bír ki egy napot? Mennyi a SOT?
dec. 5. 13:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Ugyanannál a felhasználásnál a 13T-nek jobbnak, de legalábbis semmiképp sem kéne rosszabbnak lennie, mint egy használt Redmi Note 9 Pro. Itt valami gebasz van. Mennyi a képernyőidőd? Ha tényleg kicserélték az aksit és nem javult, akkor küld vissza, simán lehet, hogy más a baja a telefonnak. Ha a harmadik javítási kísérlet is csődöt mondd, akkor pedig visszakérheted a péznedet.
dec. 5. 14:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Sokszor egész nap nyomkodom mint előtte a Redmi Note 9 Pro t. Annyi a különbség hogy a Redmi mai napig kibír így egy napot. A 13T nem
dec. 5. 15:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Mennyi a SOT?
dec. 5. 17:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Én szoftveres beállítások terén keresném a megoldást.

Papíron a 13T-nek kéne jobbnak lennie, modernebb és takarékosabb SOC, Amoled. Ezek mind olyan tényezők, ami a Xiaomi 13T felé billentik a mérleget. Így is legalább hasonló szintet kéne hozniuk...

dec. 5. 18:30
 8/8 anonim ***** válasza:
A képernyőidőt nézd, ne a napokat számold.
dec. 5. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!