Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Még él az elállási jogom és...

Még él az elállási jogom és vissza kaphatom a pénzem?

Figyelt kérdés
A mediamarkt-ból (online) rendeltem egy iphone 15 pro max készüléket. De be kellett látnom,hogy az én kezemnek ez a telefon túl nagy és nehéz. Mindennapos használatnál kényelmetlen lenne. Úgy tudom,hogy 14 napig vissza veszik és most vagyok kb. a 10 vagy 11.napnál. Borzasztóan sajnálom mert maga a telefon tökéletes és próbáltam magam meggyőzni, hogy jó ez, de az én kezembe kényelmetlen. Van esélyem arra,hogy vissza kapjam a pénzem. Mert akkor vennék egy kisebbet. Természetesen a telefon tökéletes állapotban van és minden tartozéka hibátlan.

dec. 8. 10:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Van esélyed rá a törvény szerint..
dec. 8. 10:34
 2/10 anonim ***** válasza:

Első lépés, jelezd az elállási szándékod minél hamarabb. Ezt megteheted telefonon, email-ben, levélben és akár személyesen is. Ezt nem kötelező megindokolni. Ha személyesen viszed egy üzletbe, akkor ez nem szükséges, de légy vele a határidőn belül.

A visszaküldés előtt állítsd vissza a készüléket gyári állapotba és lépj ki a google fiókból. Enélkül másnak használhatatlan lesz a telefon.

A többi itt: [link]

dec. 8. 10:42
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Az elállási szándékomat már tegnap jeleztem feléjük Emailben, és ma tervezem visszavinni a boltba.

Kikapcsoltan Lokátort illetve icloud fiókból is kiléptem. A telefont vissza állítottam alaphelyzetbe és minden törölve lett. De nagyon keveset használtam a telefont szóval sok dolog nem is volt rajta.

dec. 8. 10:52
 4/10 anonim ***** válasza:
41%
Nem lesz vele gond, de elképzelhető hogy azt mondják, előbb be kell vizsgálni a készüléket, annak ellenére, hogy látszólag hibátlan.
dec. 8. 11:16
 5/10 anonim ***** válasza:

Ezeket a lépéseket csináld meg mielőtt visszaviszed:

[link]

dec. 8. 12:27
 6/10 A kérdező kommentje:

Mindent törölve lett. Jelszavak...a fent említettek. De igazából a kötelező adatokon kívül nem is volt rajt semmi. Még ez az előtti telefonról sem vettem még át semmit.

Még annyi kérdésem lenne hogy, ha ugyan így iphone-t vennék, csere ilyenkor megoldható az üzletben? Akkor természetesen nem a pénzt kérném vissza.(Már ha visszakapom) csak egy kisebb kijelzőjű iphone-ra cserélném ami kb. árban megegyezik. Ilyenre lehet lehetőség? Az üzletbe csak késő délután tudok eljutni

dec. 8. 13:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha van az adott üzletben olyan készülék raktáron, akkor természetesen vásárolhatsz.
dec. 8. 15:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Az eljárás az, hogy visszakapod amit fizettél. De lehet hogy 14 napon belül. Erre számíts. Utána amikor megkaptad, arra költöd, amire akarod.
dec. 8. 15:25
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Be vittem a boltba, megvizsgálták és szerencsére 14 napon belül vissza kapom az árát.
dec. 8. 16:41
 10/10 anonim ***** válasza:
A 15 pro max, nem túl nagy! Sőt pont jó. A sima iPhone 15, és a sima iPhone 16, a túl kicsi kategóriák. A 15 Pro Max pont jó mert legalább szemüveg nélkül is látom. De a sima iphone 16-hoz már szemüveg kell nekem. Mert annyira kicsi.
dec. 10. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!