Még él az elállási jogom és vissza kaphatom a pénzem?
Első lépés, jelezd az elállási szándékod minél hamarabb. Ezt megteheted telefonon, email-ben, levélben és akár személyesen is. Ezt nem kötelező megindokolni. Ha személyesen viszed egy üzletbe, akkor ez nem szükséges, de légy vele a határidőn belül.
A visszaküldés előtt állítsd vissza a készüléket gyári állapotba és lépj ki a google fiókból. Enélkül másnak használhatatlan lesz a telefon.
A többi itt: [link]
Köszönöm a válaszokat. Az elállási szándékomat már tegnap jeleztem feléjük Emailben, és ma tervezem visszavinni a boltba.
Kikapcsoltan Lokátort illetve icloud fiókból is kiléptem. A telefont vissza állítottam alaphelyzetbe és minden törölve lett. De nagyon keveset használtam a telefont szóval sok dolog nem is volt rajta.
Ezeket a lépéseket csináld meg mielőtt visszaviszed:
Mindent törölve lett. Jelszavak...a fent említettek. De igazából a kötelező adatokon kívül nem is volt rajt semmi. Még ez az előtti telefonról sem vettem még át semmit.
Még annyi kérdésem lenne hogy, ha ugyan így iphone-t vennék, csere ilyenkor megoldható az üzletben? Akkor természetesen nem a pénzt kérném vissza.(Már ha visszakapom) csak egy kisebb kijelzőjű iphone-ra cserélném ami kb. árban megegyezik. Ilyenre lehet lehetőség? Az üzletbe csak késő délután tudok eljutni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!