Olyat lehet, hogy élve az elállási jogommal visszaviszem (vagy küldöm) a telefont arra hivatkozva, hogy nem tetszik?
Vásárolnék egy Xiaomi eszközt, de sok rosszat hallottam róla, viszont cserébe rengeteg jót is. Ki szeretném próbálni az egyik csúcsmobiljukat (Xiaomi 13TPro). Ha esetleg mégsem tetszene, akkor megcsinálhatom azt, hogy visszaküldöm a telefont, és kicseréltetem egy Samsungra?
Mert simán lehet az is, hogy annyira megtetszik, hogy soha nem akarok visszatérni a Samsungra. Azért érdekes ez a mobil, mert ebben 512 GB-tól kezdődik a buli, és Samsungék fél milla alatt nem biztosítanak ilyen tárhelyet, és a tárhely pedig kell, mert sokat videózok, és hiába a mentés, ha nem muszáj, nem törölgetném folyton a telefonról a fájlokat. Így hát szeretném bebiztosítani magam etéren. Ha lenne 300-ért legalább 512-es samsung, akkor nem lenne kérdésem.
Igen, neten szeretném megvenni.
Úgy is érvényes a dolog, hogy neten megrendelem üzletbe, és elmegyek érte?
Nagyon nem akarok 340000 forintot kizongorázni előre, így utánvéttel venném a kasszánál, már kezemben a telefonnal. A MediaMarktról van szó, mától kezdik el a hivatalos eladók forgalmazni a készüléket.
Igen, tudom, érdekes gondolkodással rendelkezem, hogy ennyi pénzt szeretnék kiadni egy Xiaomiért, mert a Samsung sokkal jobb. De hát csak nem olyan rossz ez! Sajnos a Samsungok nagyon drágák 512 GB, és ez még épp megfizethető lenne, nyilván ennek is van egy-két kompromisszuma, Pl. A vezetéknélküli töltés hiánya (amit eddig még soha az életben nem használtam, meg különben is az ultrát leszámítva a samsungnál is csigalassú), meg az USB 2.0-ás csatlakozó (ami szintén nem olyan lassú, mert most is azt használok, és ha nagyobb fájlokat másolok a telefonra, akkor általában magára hagyom a gépet, és mire visszatérek, már kész a másolás). Szóval ez sem olyan nagy kompromisszum a számomra, hogy ihaj csuhaj de rossz a xiaomi. A reklámokat ki lehet kapcsolni, ha lennének, szóval ez sem egy olyan egetrengető dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!