Szerdán vásárolt telefon nem tetszik. Ha visszaviszem, megkapom a vételárat? (Tescoban vásárolt)
Szeretnek vagy nem szeretnek pénzt visszaadni, az az ő dolguk. Vissza kell adni a pénzt.
Egyszer egy hibás laptopot vittünk vissza (nem én vettem).
Próbáltak hülyének nézni, de nem hagytam magam. A végére odajött az áruház vezető is. Vele lehetett normálisan beszélni. Visszavette laptopot és visszaadta pénzt.
Ha nem hibása termék, nem veszik vissza.
Sok ember az üzleteket termékkölcsönzőnek nézi.
Csak internetes vásárlás esetén kell visszavenni a terméket indoklás nélkül.
Ha a termék nem hibás, akkor semmi sem kötelezi a céget arra, hogy visszavegye akár 3 percen belül is.
A Tesco ilyen szempontból egy nagyon vásárlóbarát cég, ha nem bontottad ki a terméket és megvan a blokkja akkor gyakorlatilag 100% esélyt adok rá, hogy visszaveszik.
Ha kibontottátok az már bajosabb, mert akkor azt ugye már nem tudja visszarakni a polcra.
így van, online rendelés esetén él a 14 napos vásárlástól való elállás, de csak abban az esetben, ha a terméket nem vették használatba.
ettől függetlenül próbáld meg, de pénzt szerintem sem látsz, max kupont.
"de csak abban az esetben, ha a terméket nem vették használatba. "
Online vásárlás esetén bármikor. Nincs olyan kitétel, hogy nem vették használatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!