A Media markt esetében így is él az elállási jog?
Tehát megrendeltem egy laptopot a honlapon. Vissza is jött az email, hogy mehetek érte, minden okés. Szuper! De:
Kellene nekem még egy külső SSD is, amit nem raktam bele a kosárba. Ha veszek egy SSD-t, és egyben fizetem ki a laptopot és az SSD-t, akkor a laptop esetében ugyan úgy megmarad a 2 hetes elállási jog, vagy sem? Az SSD elállási joga nem érdekel, csak a laptopé, mivel az mégis csak egy 6 számjegyű összeg.
Nem az átvétel minkéntje számít, hanem a rendelésé. Vagyis mivel a rendelés online történt, ezért a laptopra érvényes az átvétel napjától a 14 napos elállás.
Ha pampognak, akkor átveszed a laptopot külön, utána bemész megint és veszel egy SSD-t, aztán nyaljanak sót.
valoban lenyegeben ez ket kulon dolog
a laptopot elmeletben a rendelessel mar megvetted csak ki kell fizetned es atvenned
(#1 <<< es ettol szamit a 14 nap)
ssd t pedig csak most fogod megvenni a boltban vagy elotte vagy utana
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!