Vivo Y22S telefon esetében hogyan lehet eltávolítani az FRP (Factory Reset Protection) blokkolást, hogy ne kelljen kidobni a telefont?
Figyelt kérdés
A telefont összesen 25 ezer forintért vettem, ami az átszámolt érték, mivel az eredeti ára 50 ezer forint lett volna, ha újonnan vásárolom. Külföldön vettem, tehát ez a helyi ár, de a probléma az, hogy FRP blokk van a telefonon. Emiatt visszavittem az értékesítőhöz, aki 8 forintnak megfelelő összeget visszatérített. Azt mondták, hogy egy szakszervíz le tudja venni az FRP blokkot, ezért arra gondoltam, hogy Magyarországon keresek egy szakembert, aki online is segíthet, mivel itt, Mexikóban nem találok olyan szakszervízt, ami ezzel foglalkozna. Tudom, hogy hibáztam, és ez volt az utolsó alkalom, hogy használt telefont vettem, de most, hogy használhatatlan a telefon, vagy leszedetem az FRP-t, vagy sajnos ki kell dobnom a kukába. Az utóbbi lehetőséget nem szeretném, mivel a kamera jó állapotban van, és a képek, amiket készíthetnék vele, még mindig érdekelnek. Korábban már volt ilyen típusú telefonom, és szeretem a FuntouchOS-t is. Mivel már sok YT videót megnéztem, de valahol mindig elakadtam, és a folyamat nem úgy működött, ahogy a videókban mutatták, úgy érzem, hogy már nem tudok többet tenni, csak segítségért fordulni.#Y22S #FunTouchOS #FRPblokk
ma 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!