Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az e-sim kártyát ha hozzaadom...

Az e-sim kártyát ha hozzaadom a telefonhoz, majd kesőbb eltavolitom akkor uj kod kell vagy annyiszor teszem ra a telefonra anyiszor szeretném?

Figyelt kérdés

Fura megfogalmazas de a lényeg hogy van egy telefonom ami e-simes. Viszont ha hozzaadok egy e-simet akkor 2 simmel mar nagyon gyorsan merul az aksi. Nekem csak azert kell e-sim mert külföldön élek és Magyarországi nyaralás alatt jó lenne egy magyar telefonszám hogy tudjak netezni meg telefonálni, viszont mikor visszautazok akkor le kell töröljem mert nem tudom használni kint és csak meriti az aksit, nem eleg csak kikapcsolni, le is kell torolni.

Viszont ha letörlöm akkor utána ismét rá tudom tenni ha legközelebb hazautazok?

Eddig egy kifejezetten olyan e-simet hasznaltam ami netezésre jó de egyszer hasznalatos. Szoval pl 30 napig jo van 2-3 giga net, ha letörlöm akkor nem tudom feltenni ujbol, akkor sem ha van még a 30 napbol. Ehez viszont nincs telefonszám, nem jo telefonálásra

2023. jún. 4. 03:42
 1/3 godzilla34 válasza:
Szia.Én úgy tudom,hogy ilyen alkalommal kell a kód.Én telekomnál használom.Samsungtól iPhone-ra váltásomnál be kellett mennem és egy új aktiváló kódot kellett kérnem
2023. jún. 4. 07:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Szolgáltató függő, hogy használható-e töbször.

Jól értem, hogy szerinted az inaktív, kikapcsolt állapotú 2. esim jobban meríti a telefont, mintha nincs is ott?

Ez elêg furcsán hangzik.

2023. jún. 4. 08:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, ha le törlöt az E-Sim profilt / E-Simet, akkor ha újra használni akarod akkor új QR kód kell. Szintén ugyan ez vonatkozik ha másik telefonba akarod át tenni. Legalábbis a Magyar Telekom esetén biztos hogy így van! A többi szolgálatót nem ismerem.
2023. jún. 13. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!