Hogyan tudok egy gmail fiókot eltávolítani a telefonomról, anélkül hogy kitörölném azt?
Kerestem a súgóban, de amit ott írnak, az az én készülékemen nincs. Apám gmail fiókját kellett megnyitnom, ami mindent szinkronizált a mobilommal, nem sikerül kilépnem belőle, egyedül a fiók törlését találtam meg, de az az egészet törli, apám minden fényképével stb...
Redmi note 12 pro 5G készülék, androidos.
Beállítások, felhasználók és fiókok (vagy hasonló),ott ki keresed melyiket akarod a telódról eltávolítani és fiók törlése
(Nem magát a teljes fiókot törli, hanem a készülékekről távolítja el!)
Nekem ezek vannak:
beállítások
Fiókok és szinkronizálás
vagy xiaomi fiók
És innen ennyi, nem hozza fel a gmail fiókokat
Felhasználók sincs
A keresőben találtam törlést, amire olyan szöveg jelent meg, hogy "olvasd el figyelmesen, ez nem a szokványos blabla... ezek mind ki lesznek törölve" szó szerint 😅
"A keresőben találtam törlést, amire olyan szöveg jelent meg, hogy "olvasd el figyelmesen, ez nem a szokványos blabla... ezek mind ki lesznek törölve" szó szerint"
Ilyen bniztos, hogy nem jelent meg, kisfiam.
Redmi Note 12-t ennyiért, ami 3 hónapja jött ki, van rá garancia, és 5 évig telefon lesz, ha nem vered földhöz.
Kamerában gyengébb, mint az iPhone 13, minden másban jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!