Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet vírust eltávolíta...

Hogyan lehet vírust eltávolítani telefonról?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy engem is megtalált az a Facebook vírus hogy : sajnálom ismerted ilyen olyan baleset kép ami megjelöli az ismerőseidet stb.

Nem értek az informatikához. iPhone 11 pro telefonom van. Van valami jó ingyenes app ami ezeket törli? Vagy esetleg valami szakember? Tényleg tök buta vagyok ehhez. Megváltoztattam a Facebook jelszavamat és amit látom hogy megint ,,kirakok” valamit azonnal törlöm a teljesítménynaplómból. Most randomnak tűnő betű+ szám kombókat is kiírt de egyik se a jelszavam csak nagyon megijedtem. Valaki kérlek segítsen!!!

2023. dec. 14. 17:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%

iPhonera nincs vírus...

Vagy a facebook app, vagy a naptár app dobálja ezeket az értesítéseket.

2023. dec. 14. 17:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem a naptár dobálja az értesítéseket az biztos. Amennyire olvasgattam( ami igaz hogy nem sok) van vírus Iphonera csak mivel jobb a védelme ezért hiszik azt hogy nincs. Ha a Facebook app csinálja akkor mit csináljak? Nem igazán válasz a kérdésemre:/
2023. dec. 14. 18:06
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
töröld le.
2023. dec. 14. 18:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy képernyőfotót csinálj a felugró ablakról légyszíves!
2023. dec. 14. 18:14
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
#2 van vírus ios-re is, de az oprendszer teljesen máshogy működik, mint pl az android. Gyakorlatilag nem lehet megfertőzni.
2023. dec. 14. 18:20
 6/11 A kérdező kommentje:
Nincsen felugró ablak, csak a Facebook csinál pár bejegyzést ami egy balesetről szól és egy webhelyre vezet. Azt amit az ismerősöm elküldött az értesítésekről lementhetem de minden idegen bejegyzést azonnal töröltem. Mivel egy közeli ismerős rakta ki ezért én hülye rámentem és jött egy kis üzenet hogy ,, az ön Iphonját meghekkelték. Azonnali intézkedés szükséges!” Nem tudom hogy ezt is a webhely csinálta-e mert nagyon igazi iPhone ablaknak/ értesítésnek tűnt de most hogy belegondolok én dark mode-ban használom és világos volt és nem tudom hogy ez jelent-e valamit. Belinkelek egy cikket ami erről szól, RTL-es link: [link]
2023. dec. 14. 18:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Ezt a webhely csinálta. A telefonod nem lett vírusos.
2023. dec. 14. 18:42
 8/11 A kérdező kommentje:
Én is ebben reménykedek, de továbbra se tudom hogy hogyan állítsam le mert tényleg megváltoztattam a jelszavamat és azt hittem az elég( elég naiv gondolat). Szóval mit tehetek? Hogy véglegesen eltűnjön és esetleg ne kelljen teljesen új facebookot csinálnom.
2023. dec. 14. 18:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Valahol olyan dolgot engedélyeztél, amit nem kellett volna. Mivel én nem szoktam minden szart össze vissza nyomkodni, ezért nem találtak be még ilyenek, tehát nem tudom 100%-osan, hogy hol kéne keresni, de én itt kezdeném: [link]

Itt kitörölnék minden ismeretlen alkalmazást, ahova azt írja, hogy össze van kötve Facebook profilod

2023. dec. 14. 20:52
 10/11 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es! Köszönöm szépen! Bár olyan alkalmazások nem voltak amik furák lennének(de amúgy még így is kitöröltem mindent, biztos ami biztos) de megtaláltam egy olyan fület( ami amúgy eléggé el van rejtve szerintem de mindegy), hogy bejelentkezett helyek és ott kb mindent töröltem és remélem így jó lesz de majd úgyis kiderül pár hónapon belül. Nagyon szépen köszönöm a segítségeket és ez egy nagyon hasznos tanulság volt számomra, hogy legyek körültekintőbb az interneten. Mégegyszer köszi!
2023. dec. 14. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!