Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet vírust eltávolíta...

Hogyan lehet vírust eltávolítani telefonról?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy engem is megtalált az a Facebook vírus hogy : sajnálom ismerted ilyen olyan baleset kép ami megjelöli az ismerőseidet stb.

Nem értek az informatikához. iPhone 11 pro telefonom van. Van valami jó ingyenes app ami ezeket törli? Vagy esetleg valami szakember? Tényleg tök buta vagyok ehhez. Megváltoztattam a Facebook jelszavamat és amit látom hogy megint ,,kirakok” valamit azonnal törlöm a teljesítménynaplómból. Most randomnak tűnő betű+ szám kombókat is kiírt de egyik se a jelszavam csak nagyon megijedtem. Valaki kérlek segítsen!!!

2023. dec. 14. 17:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem elég a jelszót megváltoztatni.

1. Jelentkeztess ki minden más bejelentkezést a Facebookból

2. Nézd át, milyen appoknak adtál engedélyt a fiókodhoz és töröld azokat

2023. dec. 15. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!