Leesés után nem működik a telefon?
Figyelt kérdés
Van egy iPhone 12 telefonom, ami lépcsőn gurult le. Külsőleg nem sérült megvédte a tok, viszont utána folyamatosan lefagyott, lassan nyitott meg mindent meg magától rezgett néha
Újraindítottam azóta 5 másodpercenként megjelenik egy szürke kép és egy karika ami fél pericg itt van majd eltünik és 5mp múlva visszajön.
Szerintetek mi lehet a baja?
nov. 17. 23:46
1/14 anonim válasza:
Jaj, már megijedtem, hogy te estél le...
3/14 anonim válasza:
Alaplap vagy kijelző sérülés, vidd el telefonszerelőhöz talán tudnak segíteni.
7/14 anonim válasza:
Fel kell tenni hirdetni, hogy karcmentes hibátlan, kihasználatlanség miatt eladó.
9/14 A kérdező kommentje:
Update: most reggelre már be se kabcsol csak iTunes logót mutat meg egy kábelt.
Hivatalos szervizben tudnak segíteni úgy is ha nincs számla? Kb 3 éve vettem,
Fingom sincs hol a doboza a telefonnak, mert arra emlékszek hogy beletettem a számlát.
nov. 18. 11:22
10/14 anonim válasza:
ma 11:22
3 év után a kutyát nem érdekli a számlád, leejtés esetén a vásárlás után 1 nappal sem érdekli őket. Beviszed, kijavítják, kifizeted. Probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!