Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » MIÉRT nem működik az OTG a...

MIÉRT nem működik az OTG a telefonomon?

Figyelt kérdés

Samsung Galaxy M22 telefon, most szoftverfrissítettem, de még mindig nem működik. Egy pendrive-ra akarok felvinni dolgokat a telómról.

A beállításokhoz ha beírom, OTG nem ad ki semmit, más Samsung telefonnal működik, csak ezzel nem és annyira idegesítő. Ha bedugom az átalakítót, fent kiadja az USB beállításokat, de nem engedi, hogy beállítsak bármit is.

nov. 3. 11:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán képes otg-re? Ha igen, lehet hogy a pendrive ntfs fáijlrendszerét nem tudja kezelni.
nov. 3. 18:08
 2/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
54%
Ne NTFS legyen, hanem FAT32, vagy exFat.
nov. 3. 19:06
 3/3 anonim ***** válasza:

“most szoftverfrissítettem, de még mindig nem működik” - tehát akkor előtte sem működött?

Elárulom, nem minden telefonban van OTG, és nem találtam róla említést, hogy az M22-ben lenne! Szoftverfrissítéssel nem mész semmire, a szoftver csak azt tudja kezelni, ami van, és mivel az OTG hardver, így letölteni sem lehet!

nov. 4. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!