Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha nagyon nehezen tōlt s20-as...

Ha nagyon nehezen tōlt s20-as (szerinten a telefonnak nem jo a csatlakozoja),vége a telefonnak, vagy meg lehet valahogyan csinálni? Fél éves sincs az a szar.

Figyelt kérdés
nov. 17. 18:54
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Csak valami normális telefon kellene. Ami akár évekig is můkōdik. Az s-ses sorozatokkal nagyon megszivtam. A másik gondolt egyet, és kikapcsolt végleg. De az legalább 1 évig huzta. Utána becsödōlt. "Csak" a 10 ezres memoriakártya ugrott, amit vettem bele.
nov. 17. 21:10
 12/20 A kérdező kommentje:
Kezd nagyon elegem lenni ezekbŏl a rohadt telefonokbol! Ujjlenyomatolvaso van benne, meg internet, meg mail, meg a tōkōm tudja mi, csak épp telefonálásra nem jok.
nov. 17. 21:19
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
nov. 17. 21:30
 14/20 A kérdező kommentje:
Hanem te? Ha telefonálásra nem alkalmasak a telefonok, akkor minek gyártják?
nov. 17. 21:52
 15/20 anonim ***** válasza:

Te nem vagy alkalmas a telefon használatára.

Vegyél egy új töltőt, lehetőleg belenőtt USB-C madzaggal.

Feleségemnek 4 éve van s20, rengeteget használja, és még mindig tölt. Igaz, a töltések fele indukciós töltőn történik.

Nekem is S20 van, igaz csak egy éve. Nekem sincs semmi gond a töltéssel.

Persze ha valaki nem finoman dugja be, hanem valami neandervölgyi "akkorisbelemésza k...aanyád" módon, akkor persze hogy idővel nem jó a kontaktus.

nov. 17. 22:28
 16/20 A kérdező kommentje:
Van 5 tōltŏm. Mi a szarnak vegyek még? A 20 éves Nokiám (bár abba lenne a sim, akkor legalább tudnának hivni!) egy régi butatelo, egy tōltŏje van, és rángatom minden tōltésnél. Butatelo. De telefonálásra kitůnŏ. Csak sajnos nem nanosimes. Nem tudom a modern, telefonálásra nem alkalmas dualsimes telefonbol átrakni a simet, hogy legalább hivni tudjanak!
nov. 18. 06:52
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem a telefon nem alkalmas telefonálásra.

Sajnos itt is igaz, elsőosztályú étterembe csak elsőosztályú vendéget szabad beengedni.

nov. 18. 14:03
 18/20 anonim ***** válasza:

"Nem tudom a modern, telefonálásra nem alkalmas dualsimes telefonbol átrakni a simet, hogy legalább hivni tudjanak!"

Beszerzel egy sim kártya adapzert és annyi.

Egyébként ha újonnan vetted a telefonod, van rajta garancia, ha meghibásodik.

nov. 18. 16:54
 19/20 A kérdező kommentje:
Lenne rá garancia. De valami rendelèsazonositot kér, azt meg nem tudom. Addig meg bekŭldeni sem engedi a reklamáciot (Rejoy). Amugy nem 4 évig, hanem évtizedekig kéne egy telonak můkōdnie. Ha másik telot veszek simmel, elbuktam megint néhányezer Ft-ot. Amugy még eddig mindig kiszolgáltak Gundelben. De az biztosan szar étterem, oda nem szabadna engem beengedni.
nov. 18. 17:52
 20/20 A kérdező kommentje:
15-ōs: hol van indukcios tōltō? Nem árt, ha házhozrendeléses, készpénzes. Akkor nem kopna a csatlakozo, még a headset is usbc-s.
nov. 24. 20:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!