Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha androidról sms-t akarok...

Ha androidról sms-t akarok írni de a rendszer olyasmit ír ki hogy ez valamit chat lesz, és azt írja hogy rcs csevegés akkor az akkor is ingyenes ha én húszas számra küldtem de nem az vagyok? (30 vagy 50 vagy 70, de pont húszas azt nekem nincs)

Figyelt kérdés
nov. 16. 11:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a Messages által küldött RCS üzenet ingyenes, nyilván ha mobilneten vagy, akkor az adatkereted fogy.

Egyébként nálam (Xiaomi) írja is, hogy RCS üzenet, illetve a pipák színe is más. Azt hiszem SMS-nél zöld, RCS-nél kék.

nov. 16. 18:58
 12/12 anonim ***** válasza:
#11 Sajnos nem ingyenes. Sokáig olyan előfizetésem volt, amiben csak hálózaton belülí hivások voltak dijmentesek,de a hálózaton kívüliek nem, és az oda küldött, a Messages-en írt és továbbított üzeneteim szerepeltek a számlán. Szóval hiába a netet használja, attól még a szolgáltató nem mond le az üzenet darabdíjról.
nov. 16. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!