Akik androidról váltottak ios-ra, megérte? Miért?
Már jó ideje gondolkozom hogy ios rendszerre váltok, habár a jelenlegi androidos készülékemmel meg vagyok elégedve.
DE, kicsit csábít az Iphone 6s ..
Mik az előnyei és a hátrányai az Iphone-nak?
Megéri-e átváltani, akik váltottak?
Előre is köszi :)
Mivel kismillió androidos okostelefon létezik, emiatt nem csoda, ha akadnak olyanok, amik lefagynak.
Én viszont amondó vagyok, hogy kérdezőnek inkább a személyes tapasztalatai a fontosabbak, próbálja ki ő az iPhone-t, hogy mennyire válik be neki.
megérte
bár h a sztori egész legyen
sose volt drága androidosom mert fiatal voltam akk szal 9.es és nem akartak venni a szülök drágát mert érted.
sony m és tipom volt
de nekem kellet egy csúcskategória , az akkori androidosok nem fogtak meg ezért lett egy 5s em 16-17 életévem között
imádtam a mérete miatt az egyszerűsége miatt ami miatt könnyen kezelhető volt , nem voltak felesleges dolgok benne csak a másfél giga ramot kevés találnak már idővel ezért vettem egy 7 et mikor 19 lettem azaz idén nyáron
teljes mértékig megvagyok elégedve a telefonnal és a rendszel, amire használja egy átlag ember a telót arra tökéletes
tudja amit tudni kell és számomra megfelelő sebeséggel és stabilitással.
Nekem folyamatosan "felsőkategóirás" androidos telefonjaim voltak, tehát fagyással és társaival nem igazán találkoztam, egy kezemen meg tudom számolni, hogy az általam használt androidos telefonok hányszor fagytak le..
A váltást tehát nem az androidtól való undor váltotta ki belőlem, csupán az, hogy ki szerettem volna próbálni az ios-t, lett is rá egy jó lehetőségem. Használtan vehettem egy újabb típust, occóé (nem, nem a kamionról leesett verziót) Így tehát váltottam.
Nem igazán bántam meg, egyetlen egy dolgot hiányolok nagyon a droidos korszakból -illetve a huaweiből, az pedig az egészség app (igen, ioson is van, de a hüvely ezen része sokkal jobban tetszett)
Amúgy pedig teljesen meg vagyok vele elégedve.
Előnyök:
gyors (de egy drágább droid is gyors)
megbízható (akár egy drágább droid)
egyszerű és ésszerű
"értékálló" -> jobban tartja az értékét, mint a droidos társai
Hátrányok...
A legtöbb olyan app, amit használni szeretnél és tudnál is, legtöbbször fizetősek (de ha már az ember kiad x100e ft-ot egy telefonra, egy 2-3e ft-os appon már ne húzza a száját)
Szociális hátrány: ájfónos suttyó lesző' tőle, vagy csak értelmes környezetben kell lenni, akik rájönnek, hogy nem egy használati tárgy mutatja meg a személyiséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!