Miért váltottál Androidról iPhonera, vagy miért váltottál iPhoneról Androidra? Kérlek írj néhány okot! Továbbá hogy később megbántad-e a váltást? Mik a tapasztalataid? Mi hiányzik a régi rendszerből?
Az en tapasztalatom szerint
Kb 6 eve van iphoneom
Volt 7,8,11,11pro max ,12 pro max
Nekem az egesz belso rendszere jobban tetszik fejlettem mint az androide
Lehet esetleg mas telefonnak jobb a kameraja vagy a hangszoroja nem tudom..
De az iphone rendszere szerintem visz mindent
Felkészültem a negativitásra, de tényleg érdekelnek az őszinte vélemények, mégha nyers sárdobálás is lesz, benézek a sár alá. :D
Én most Pixel 3-ról váltottam Samsung S23 alapmodellre. Pontosabban még csak töltődik, délután hadrendbe áll.
Nagyon szerettem volna iPhone-t, mert imádom a MacBook Air M1-em. Viszont az iPhone-tól elriasztott néhány dolog. A teljesség igénye nélkül néhány:
- sötétebb környezetben durva lens flare jelenik meg a videofelvételen, ha pl egy autó emegy felkapcsolt fényszórókkal az utcán,
- kb 100 legutóbbi hívást tudom visszakeresni, hogy kivel mikor beszéltem. Androidon egy évet is visszanézek (nekem fontos, napi 50-60 hívást bonyolítok, sok értékesítővel egyeztetek),
- a "vissza gomb" több alkalmazásban is eltérő helyen jelenik meg és kereshetem merre van.
- nem lehet kiterjesztett képernyőképet készíteni, Androidon igen, erre is többször van szükségem,
- nem annyira fejlett vágólap,
- összességében gyengébb hardver ugyanazon az áron (bluetooth verzió, kijelző frissítés, előlapi kamera...)
- stb...stb.
Ezzel szemben imádnám:
- szoros kapcsolat a MacBookommal,
- nagggyon gördülékeny rendszer,
- AirDrop,
- stb...
Úgy látom az USA-ban szinte elengedhetetlen az iPhone, mert kell a FaceTime például, de sokan nyitnak az Android felé. Az EU-ban kezdenek ráérezni az Apple élményre és arrafelé kezdenek orientálódni, de itthon többre mész egy Androidos eszközzel. Például én már rég NFC-vel fizettem az Androiddal mert volt Simple appom, míg az Apple payt elkezdték bevezetni az USA-ban.
Nagyon kíváncsi vagyok a felhasználói tapasztalatokra.
1., 2. Válasszal is teljesen egyetértek.
Attól függ, hogy nézzük, mennyit ér egy telefon. Nyilván ennyiből nem tudsz összerakni magadtól egy mobilt otthon, ha az alkatrészek árát nézzük, az egy töredéke egy telefonnak, persze térjünk rá a szoftveres részre. Fejlesztések, rengeteg munka és idő, stb. Ha ezeket figyelembe vesszük, nem drága, ha onnan közelítjük meg, hogy vannak olcsóbb mobilok, bár nem hozzák ezt a szintet, de használhatóak azok is, akkor viszont sokba kerülnek. Azt szokták mondani, hogy egy termék annyit ér, amennyit adnak érte, és hiába rohadt magas az áruk a csúcsmobiloknak, viszik, mint a cukrot, akár droid, akár iphone.
A drága autót is megveszik, pedig csak az oviba viszik a gyerekeket legtöbbször.
Kérdező, nem tudom milyen iphone-t használtál és meddig, de nem mindenbe értek egyet veled. Kicsit hiányosságot érzek a szövegedben iphone használat terén.
Európában már ráéreztek az Apple élményre és arrafelé is orientálódnak, szerintem már jó pár éve, csak nézz körül akár itthon, mennyi embernek van almás telefonja. Én az első között voltam, mikor megjelent Magyarországon 2008-ban a T-mobilnál és vettem egyet. Régóta ismerem és használom.
Te, mint Macbook használó, tudhatnád, hogy az iphone jobban kihasználja az erőforrásokat, mint minden más, de nem csak ez számít.
Egyébként nem értem a kérdésed, mármint azt, hogy miért vagy kiváncsi mások véleményére, mikor most vettél egy új droid modellt? Kissé bizonytalanságot érzek vagy megerősítést vársz, hogy jobban jártál ezzel, mint egy iphone-nal? Olyan eszköz nincs, ami mindenben megfelel egy embernek, mindig vannak gyenge pontok, ezt mérlegelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!