Miért váltottál Androidról iPhonera, vagy miért váltottál iPhoneról Androidra? Kérlek írj néhány okot! Továbbá hogy később megbántad-e a váltást? Mik a tapasztalataid? Mi hiányzik a régi rendszerből?
Lg G 2 minim volt,elotte is androidot hasznaltam.
Amugy szerettem de egy ev utan elegge belassult a draga.Utana ip se telefont hasznaltam,3 evig.Sajnos beazott a taskam es meghalt.Nagyon szerettem azt a telefont.Nekem jobban tetszik az ios,igazabol ez a fő oka.Jelenleg ip 12-m van,ezt is szeretem nagyon.
Saját telefonom mindig androidos volt, ár/erték arányra mentem mindig.
Aztán kaptam egy céges iPhone-t, meg MacBook Pro-t.
Hát mit mondjak, 2 év után sem tudtam megszokni, semmi nem áll kézre, és nem is lehet konfigurálni. Engem nem győzött meg az Apple, a hab a tortán a minden praktikumot és ergonómiát nélkülöző "magic mouse" volt :))
Nem is rád gondoltam 🙂
Lényegtelen. Én sem pontoztam, egy ilyen kérdésnél értelmetlen.
Ó, értem! 🙂
Igen, egy ilyen kérdésnél értelmetlen pontozgatni.
Én Androidról váltottam iOS-re.
Itt vannak az okaim:
iPhone-ok tovább tartanak, jobb a támogatása és a hivatalos szervizeik megbízhatóak.
Jobb az operációs rendszere. Az iOS egy zárt rendszer, ennél fogva mérföldekkel biztonságosabb.
Adatvédelem centrikus. Mivel az személyes adataid / jelszavaid a telefonon van tárolva, titkosítva, nem az Apple szerverein, így nem fér hozzá senki.
Egységes. Tudom, ez nagyon sokaknak hátrány, de nekem ez előny. Ránézek egy telefonra, tudom milyen modell, melyik verzióját futtatja az iOS-nek.
Ökoszisztéma. Az Apple által nyújtott szolgáltatások jól működnek együtt minden eszközömmel (Apple Music elérhető az Apple Watch-on, Apple Tv-n, iPadan, MacBookom, sőt még Windows PC-n is és ez igaz minden Apple szolgáltatásra), és a kapcsolódás észrevehetetlen. Például, ha bedugom a fülembe az Airpodsom, elindítom a zenét a telefonomon, de bekapcsolom az Apple TV-t, automatikusan felajánlja hogy átváltsa a TV-re a bemenetet.
Kinézet. Ez elég szubjektív, nekem jobban tetszenek az Apple termékek.
Miért utáltam meg az Androidot:
Elég rég váltottam, szóval nem biztos, hogy ezek még mindig igazak
Nagyon instabilak. Sokszor összeomlott a telefon, újra indult magától.
A mémek ellenére az Android telefonok sokkal törékenyebbek. Az egyetlen Android telefon ami nem volt törékeny amit használtam, az is azért volt mert teljesen műanyag volt.
Android egyszerűen egy rosszabb operációs rendszer. Nagyon rossz erőforrás kezelése van, eszi a RAM-ot.
A telefonok javításával kapcsolatban csak rossz élményem volt (Samsung).
Ez egy elég szubjektív vélemény és tudom, hogy a föld alá fognak az Android fanok nyomni engem, de ezt hívják szabad vélemény nyilvánításnak, nem kell egyet érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!