Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Aki a T-mobile-nál vett LG...

Aki a T-mobile-nál vett LG KP502-t, mi a véleménye róla? Mondanátok néhány tapasztalatot?

Figyelt kérdés
Képminőség, térerő van e rajta stb stb... Ennek is olyan a háttere mint a samsung s5230-nak? hogy elhúzható a főképernyő? Mondanátok néhány tapasztalatot?
2010. febr. 27. 15:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Ugyanezen a telón gondolkozom én is. Hát a szomszédomnak ilyen van, de ő azt mondta, hogy egy kalap sz.r. Mert szokott olyanokat csinálni, hogy ugye megrázod icsit balra a telót és úgy ugrik a kép vagy vált zenét és valamikor csinál olyat hogy egyet ráz rajta és folymatosan váltja a képeket nagyon gyorsan, megállás nélkül. Sőt, van amikor kikapcsol neki ha megrázza. Másik ismerősöm szerint, ez nem típushiba, csak annál a telónál nem stimmel valami, garanciába vissza kell vinni. Szóval nem tudom. Én is T-mobilos vagyok, csak mondjuk én nem szeretnék előfizetéses lenni. Domino csomagban 25.000 Ft körülbelül. Ha esetleg vennél, írd meg nekem kérlek, hogy bevált-e neked a teló. Köszi=)
2010. febr. 27. 16:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Én még a samsung s5230on gondolkodok, de lehet annál maradok, isminek van és tökéletes...
2010. febr. 27. 16:23
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem s5230-am van szerintem inkább ilyet vegyél mint az Lg. A Lg nem egy hosszú befektetés és rossz az érintőpadja.
2010. febr. 27. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!