Yettel adategyeztetés: hiába írom be a telefonszámomat nem küldi el a kódot sms-ben, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 17:50
2/5 A kérdező kommentje:
igen
tegnapelőtt 17:56
3/5 Szervizmérnök úr válasza:
Reklámblokkoló, cookie vagy egyéb plugin be tud néha kavarni. Évekkel ezelőtt nekem is volt valami gondom.
Ha az ember nem találja az okot, jól jöhet néha egy másik böngésző, ami frissen telepített, vagy "szűz" állapotú, nincs belepiszkálva.
4/5 anonim válasza:
Évek óta nem tudom én se megcsinálni, ugyanezt csinálja, mint neked. Minden alkalommal jeleztem a problémát, következő évben ugyanez volt mégis bármilyen eszközről, bármilyen böngészőről. Sajnos marad a telefonos vagy személyes egyeztetés.
5/5 anonim válasza:
Ja és a Vodafone-nál ugyanígy nem lehet évek óta online.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!