Yettel feltöltőkártyás adategyeztetésnél új névre szeretném irni kártyát.Ez lehetséges?
Nem tudom, hogy ez csak előfizetői szerződésre vonatkozik, vagy kártyásra is.
Átíráshoz szükséges dokumentumok
Az átírásra kizárólag személyesen, a Yettel üzletekben van lehetőség. Az átírás történhet a jelenlegi előfizető és az új előfizető egyidejű jelenlétében, illetve meghatalmazással, mely során a jelenlegi előfizető lemondó nyilatkozatot tölt ki.
Az új előfizető részéről ugyanazok a dokumentumok szükségesek, amelyeket új előfizetés vásárlása esetén kell bemutatni.
Meghatalmazás
Lemondó nyilatkozat
Vásárláshoz szükséges dokumentumok
A hívószám régi előfizetőjétől a személyazonosításhoz szükséges, alábbi érvényes dokumentumokat fogjuk kérni, amennyiben személyesen megjelenik az átírás során:
régi típusú személyi igazolvány vagy
lakcímkártya és
régi vagy új típusú (kártya) személyi igazolvány vagy
Magyarországon kiállított jogosítvány vagy
útlevél.
Az átírásnak egy egyszeri helyszíni költsége van, mely 4 790 Ft.
Az átírás hivatalos átfutási ideje 15 naptári nap, de általában 3 munkanapon belül megtörténik.
"Nem tudom, hogy ez csak előfizetői szerződésre vonatkozik, vagy kártyásra is."
Csak az előrefizetőst kell adategyeztetni, a havidíjast nem.
Feltöltőkártyás adategyeztetés időpontjában egy nálam lévő de más nevén lévő Telekom és Yettel kártyát simán átírtam a saját nevemre ONLINE!
Sőt, a Telekomos kártyát a saját, már meglévő Telekom fiókomhoz is hozzá tudtam adni.
Átíráshoz csak havidíjas (számlás) előfizetés esetén szükséges személyesen bemenni, viszont akkor mindkét félnek jelen kell lennie.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!