Sokan hogy tudják megoldani, hogy az internetem vesznek más nevére regisztrált telefonkártyát, aztán minden évben adategyeztetést végeznek?
Ne törődj vele.
Aki csinálja, nem fogja az orrodra kötni.
Vagy ha igen, kérdezd tőle.
Ez a téma nem ide való.
Ha nem tetszik a sumák sim, ne vegyél, van hivatalos módja is a megszerzésének.
Itt ezt nem írhatjuk le, mert törölnék a felhasználói fiókjainkat. Ha nem tudod kitalálni magadtól, akkor nem is vagy akkor maffiózó mint amilyennek képzeled magad.
És ahogy 2-es írja, ezt bizony illegális tevékenység!
6 " Ha azt látod hogy más lop és csal, akkor jogot formálsz arra hogy te is azt csináld, mert ők is azt teszik, és nekik akkor miért lehet, neked meg nem ..."
A kérdés pusztán érdeklődés szintű, és csak onnan jött hogy láttam a jofogás-on láttam hogy árusítják és van aki nagy mennyiségben csinálja. Semmilyen formában nem formálok jogot sem erre, sem hasonlóra.
Tehát az én kérdésem, ezt a következtetést te miből vontad le???
Ez általában úgy törtènik, hogy megveszik ezeket a kartyákat, ès használják addig, amig a szolgaltató le nem tiltja, mert adategyeztetèst termèszetesen nem tudnak csinálni.
Igy simet venni kèt fajta ember szokott:
- a kotorèk cigány szint, az meg úgy sem gonolkodik előre, vesz egy masikat ha letiltják
- az akinek alapból vaj van a fejèn ès èszrevètlen maradna, ők meg amúgy is cserèlgetnèk gyakran a simet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!