Aki pl 200.000ft-ért vesz telefont az státusz szimbólumként veszi?
Embere válogatja. Van aki igen. De az olyanok inkább még feljebb mennek árban és a legújabb iphone pro max ultrat veszik, ami most jelenleg is 700e körül van... Hogy annak mi értelme az már más kérdés. Azt már általában tényleg csak azért veszik, hogy menőnek tűnjenek. Már akinek... az én szememben azok csak bohócok és nem tudom komolyan venni őket.
Nekem most 8 éves a mobilom, ami egy Honor 8. 2016-ban jött ki, az évben vettem olyan 140e-ért és még mindig bírja.
Azóta persze feljebb mentek az árak sajnos, így a 200e az kb határeset nekem.
Sajnos vannak, akik státusz szimbólumként vesznek egy adott típusú telefont - mint ha többek lennének tőle - én nem, én a telefon tudását nézem, és minél többet tud, minél jobban ki lehet használni, sajnos annál drágább! Viszont 200 ezer Ft manapság egy telefonért csak középáras - jó, persze sokaknak az is drága - de az igazán drágák már bőven 300 ezer fölött vannak, “határ a csillagos ég”.
Amúgy egy hasonló kérdésben már leírtam a saját érveimet, abban a #12-es vagyok:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
És visszatérve - “státusz szimbólum” - sokan hiszik azt, hogy egy adott típusú telefontól többek, pedig nem, csak annak érzik magukat! Anno egy régi kérdésre írta valaki, hogy 2 típus között vacillált, az olcsóbbik is bőven megfelelt volna Neki, de Ő mégis a drágábbikat vette “a rangja miatt” (Galaxy S... valami)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!