IPhone 7,8 vs Honor 10?
A 7 meg a 8 is elég régi modell már, ezekkel se felvágni nem lehet, se használni sem igazán. Illetve biztos lehet, de azzal fogsz kezdeni, hogy venned kell bele egy új aksit és ki kell cseréltetned.
Fogalmam sincs, hogy mennyibe kerülnek ezek használtan, de 50-60 ezertől már normális Androidos készülékeket lehet kapni újonnan, 120-ért meg már a reggelit is behozza neked...
Divatosság miatt pont nem, mert az Iphone 7, 8 dizájnja elavultabb (nagy kávák körben), a hardvere is technikailag elavultabb, csak éppen az oprendszere, anyaghasználata miatt az egész mégis minőségibb.
De inkább üzleti felhasználó érezné.
“sajnos a suliban nagyon nagy státuszszimbóluma van, hogy kinek milyen a telefonja és a ruhái.”
Ekkora ökörséget sose hallottam. Érdekes módon én több vállalkozót ismerek, akinek már milliárdhoz közelít a vagyona, de mind nyomógombos telefont használ. Nem tudom melyik iskola az, ahol kinézik, akinek nem drága cuccai vannak, de oda valószínüleg tuti nem érné meg menni. Nem nagyképűségből írom, de meg tudnék venni egy iPhone 11 pro maxot is, de elvből nem vennék 150 ezer forintnál drágább telefont, de inkább 100 ezer a felső határ nálam. Sose tapasztaltam ilyet, hogy általánosságban kinézzen mindenki magának, mert nem márkás cuccaid vannak. Mindenütt csak egy két ilyen gyökérrel találkoztam eddig, akik ezt csinálták. A többségre nem jellemző ez a mentalitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!