Huawei p20 pro kamerája miért sárgás képeket csinál? Melyik teló kamerája hasonlít legjobban az iphonehoz?
Nemrég vettem egy p20 pro telefont, ahogy beharangozták, hogy milyen jó kamerája van, na én annyira voltam vele elégedetlen. Sárgás színű képeket csinál. Egy sima fehér lap is sokkal sárgább színű, mint az iphone képén. Először azt hittem, hogy ez a lámpa miatt van, de természetes fénnyel is olyan.
A szelfi kameráról pedig nem tudom levenni a beauty effektet, még ha 0-ra húzom is, akkor is sárgásabb, fehérebb, fakóbb, selymesebb arcot varázsol, egyszerűen nem tükrözik a valóságot a p20 pro fotói.
De ahogy néztem, a p20 és a honor 10 is hasonló képeket csinál és sajnos a beállításokon és letöltött programokkal sem lehet olyan színű képeket csinálni, mint mondjuk egy iphone-nal.
Kérdésem az, hogy ezt ki vette már esetleg észre? Kit idegesít? Miért van ez? Azért, mert ázsiai teló és hogy ott a sárgák fehérebbek legyenek? De legalább lenne egy olyan effekt, ami az eredetit adná vissza...
Androidos telefonra váltanék, de az iphone képei sokkal jobban tetszenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!