Az NMHH-s mobilcsere programban eddig hány készüléket cseréltek?
Valahol ez közzé van téve?
"Közzétéve: 2022. február 14. Ötmilliárdos keretből indult el a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) mobilkészülék-csere programja február 14-én. Az összegből negyedmillió használatban lévő 3- és 2G-képes mobiltelefon cserélhető le a mobilinternetezésre alkalmas minimum 4G-képes készülékre."
Pontosabban most már a támogatás összegét duplájára növelték, ami vagy 125 ezer új készüléket jelent, vagy pedig duplázták a keretösszeget.
3, Nyilván, mert pontosan az a lényeg, hogy aki régi gagyit használ (ergo kizáródna a modern technikából a 3G lelövése után), annak segítsenek. Nem ajándékpénz mutyisoknak, hogy beviszem a fiók mélyéről a régi szart, amihez tíz éve nem nyúltam. Nem erre van kitalálva ez a keret.
Apámnak pl. ebből lett okostelefonja életében először, régi nyomógombos vacakkal tolta, minden baja volt már, de ő nem ért hozzá, neki nem kell az okos, blabla. A telekomosok hívták fel, hogy rábeszéljék, végül az ingyenpénz hatott, az NMHH támogatással + hűségidős ilyen-olyan kedvezményekkel szó szerint párezer forintért kapott egy középkategóriás telefont.
Akiknek ez a pályázat szól, azok mind az apámhoz hasonló idősebb, makacskodó énnemértekhozzá emberek (vagy szimplán akik nem tehetik meg, hogy akár egy gyengébb, de új modellbe beruházzanak). A feltételek is ehhez vannak igazítva.
2-es: Be akarták kapcsolni és kijelzőről IMEI-t olvasni de nem jutottak addig, vagy mégis mi történt? :-)
A válaszra viszont továbbra sem kaptam érdemi választ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!