Az iPhone 16-ra minek külön kamera gomb?
Őszintén: a világon semmire sem jó. A legtöbb teszter és hétköznapi felhasználó sem tudja hová tenni.
A fotózás paramétereit nagyjából tízmilliószor egyszerűbb a sokkal nagyobb kijelzőről végigzongorázni, mint egy picike érintés érzékeny felületről. Fotózni pedig eddig is lehetett gombnyomással természetesen.
Én még a programozható funkciógombban sem látok túl nagy fantáziát, mert marhára korlátolt, plusz mi a jó fenének kell az oda :D
"a bal oldalon programozható gombot sem lehet be programozni hogy a zene lejátszót nyissa meg."
De be lehet.
Arra a gombra azt programozol amit akarsz.
Inkább az a kérdés, hogy az iPhonon kívül miért nem találta ez ki senki, egy androidos telefonon sem?
Igen tudom, egy sony régi típusnál volt. De azóta egyiknél sem.
Most tuti lesznek az új Android telefonokban ez is...
Mondjuk azt sem értem miért nem raknak több telefonba tollat, tök jó marketing lenne. De ha a kisebb aksi az ára akkor inkább hagyjuk.
"Inkább az a kérdés, hogy az iPhonon kívül miért nem találta ez ki senki, egy androidos telefonon sem?"
Mert nagyjából semmi értelme a világon. Az iPhone filozófiája is az volt eddig, hogy minél kevesebb fizikai gomb kell. (Valószínűleg azért is gondolták ezt, mert olcsóbb a gyártás így...)
"Mondjuk azt sem értem miért nem raknak több telefonba tollat, tök jó marketing lenne. De ha a kisebb aksi az ára akkor inkább hagyjuk."
Már töltő adaptert nem ad hozzá senki, a fülhallgatóról, gyári fóliáról és tokról nem is beszélve. Szerinted majd hozzád vágnak egy tollat? Ha a toll a telefon belsejében lenne tárolva, akkor pedig nyilván onnan venne el helyet. Ha meg nem belül van tárolva, akkor nyugodtan vehetsz a telefonodhoz valamilyen tollat te is. (Bár mondjuk kíváncsi lennék, hogy az átlag felhasználó mit kezdene vele... poénból firkálna vele kétszer 5 percet és soha többet nem venné elő.)
Nyilván úgy gondoltam mint a Samsungnák hogy a telefon belsejében a toll. oké nincs sok értelme, de egy jó marketing lenne. és érdekes. a Samsungnál elég sok funkció van hozzá.
De ja, ha a kisebb aksi az ára, akkor nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!