Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iPhone 16-ra minek külön...

Az iPhone 16-ra minek külön kamera gomb?

Figyelt kérdés
Az iPhone 15 pro, és 15 Pro Max óta az iPhone 16 teljes (mind a 4 féle iphone 16-on) ott a programozható művelet gomb. Ami akár lehet némító gomb, de akár kamera gomb is. Akkor meg minek az iPhone 16-os szérián a + kamera gomb? Miért nem inkább facebook gomb? Vagy instagram gomb? Miért éppen + kamera gomb kellett? Szóval tényleg igaz Stve Jobs forog a sírjába? És ezt akarják lefényképezni a + kamera gombbal?

nov. 10. 18:41
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Mert valamit idén is el kellett lopni máshonnan. Ez legalább használható is.
nov. 10. 18:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Csak hogy én nem fotózok annyit, hogy ezért külön gomb kelljen. Készitek néha egy - egy képet. De nem annyit hogy ezért külön gyors gomb kellejen. De ha már itt tartunk akkor miért nem éppen a zene lejátszó gombot raktak rá? Én ugyanis a zene lejetszót többet használom mint a kép készítés / fényképező appot.
nov. 10. 18:52
 3/10 A kérdező kommentje:
1-es. És a programozható művelet gomb miért nem használható?
nov. 10. 18:53
 4/10 anonim ***** válasza:
45%

Őszintén: a világon semmire sem jó. A legtöbb teszter és hétköznapi felhasználó sem tudja hová tenni.

A fotózás paramétereit nagyjából tízmilliószor egyszerűbb a sokkal nagyobb kijelzőről végigzongorázni, mint egy picike érintés érzékeny felületről. Fotózni pedig eddig is lehetett gombnyomással természetesen.

Én még a programozható funkciógombban sem látok túl nagy fantáziát, mert marhára korlátolt, plusz mi a jó fenének kell az oda :D

nov. 11. 00:40
 5/10 A kérdező kommentje:
Pedig a 16-os szérián, mind a 4 félében rajta van a programozható gomb. De hogy minek? És a kamera gomb, minek? Egyébként én jobban örültem volna ha egy olyan gombnak ami a zene lejátszót nyitja meg. Ilyen pedig nincsen az iphone 16-ban. Sőt még a bal oldalon programozható gombot sem lehet be programozni hogy a zene lejátszót nyissa meg. Igen én zenét többet hallgatok a telefonomon mint fényképezni. Na nem az mondom hogy egyáltalán nem készitek képeket. De igen is készitek képeket a telefonommal. De azt megtudom nyitni a kamera applikációval is.
nov. 11. 08:07
 6/10 anonim ***** válasza:
54%

"a bal oldalon programozható gombot sem lehet be programozni hogy a zene lejátszót nyissa meg."

De be lehet.

Arra a gombra azt programozol amit akarsz.

nov. 11. 15:37
 7/10 anonim ***** válasza:
56%

Inkább az a kérdés, hogy az iPhonon kívül miért nem találta ez ki senki, egy androidos telefonon sem?

Igen tudom, egy sony régi típusnál volt. De azóta egyiknél sem.

Most tuti lesznek az új Android telefonokban ez is...

Mondjuk azt sem értem miért nem raknak több telefonba tollat, tök jó marketing lenne. De ha a kisebb aksi az ára akkor inkább hagyjuk.

nov. 13. 22:22
 8/10 anonim ***** válasza:

"Inkább az a kérdés, hogy az iPhonon kívül miért nem találta ez ki senki, egy androidos telefonon sem?"

Mert nagyjából semmi értelme a világon. Az iPhone filozófiája is az volt eddig, hogy minél kevesebb fizikai gomb kell. (Valószínűleg azért is gondolták ezt, mert olcsóbb a gyártás így...)

"Mondjuk azt sem értem miért nem raknak több telefonba tollat, tök jó marketing lenne. De ha a kisebb aksi az ára akkor inkább hagyjuk."

Már töltő adaptert nem ad hozzá senki, a fülhallgatóról, gyári fóliáról és tokról nem is beszélve. Szerinted majd hozzád vágnak egy tollat? Ha a toll a telefon belsejében lenne tárolva, akkor pedig nyilván onnan venne el helyet. Ha meg nem belül van tárolva, akkor nyugodtan vehetsz a telefonodhoz valamilyen tollat te is. (Bár mondjuk kíváncsi lennék, hogy az átlag felhasználó mit kezdene vele... poénból firkálna vele kétszer 5 percet és soha többet nem venné elő.)

nov. 14. 11:56
 9/10 A kérdező kommentje:
8-as! Az Apple a Airpods 4 esetén még a töltő kábelt is ki spórolja! tehát már nem csak a töltő adaptert, de a töltő kábelt is ki spórolja az Apple, az Airpods 4 esetén! És ez nem vicc! Ez a valóság!
nov. 14. 12:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Nyilván úgy gondoltam mint a Samsungnák hogy a telefon belsejében a toll. oké nincs sok értelme, de egy jó marketing lenne. és érdekes. a Samsungnál elég sok funkció van hozzá.

De ja, ha a kisebb aksi az ára, akkor nem éri meg.

nov. 14. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!