Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iPhone 16-ra minek külön...

Az iPhone 16-ra minek külön kamera gomb?

Figyelt kérdés
Az iPhone 15 pro, és 15 Pro Max óta az iPhone 16 teljes (mind a 4 féle iphone 16-on) ott a programozható művelet gomb. Ami akár lehet némító gomb, de akár kamera gomb is. Akkor meg minek az iPhone 16-os szérián a + kamera gomb? Miért nem inkább facebook gomb? Vagy instagram gomb? Miért éppen + kamera gomb kellett? Szóval tényleg igaz Stve Jobs forog a sírjába? És ezt akarják lefényképezni a + kamera gombbal?

nov. 10. 18:41
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Mert valamit idén is el kellett lopni máshonnan. Ez legalább használható is.
nov. 10. 18:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak hogy én nem fotózok annyit, hogy ezért külön gomb kelljen. Készitek néha egy - egy képet. De nem annyit hogy ezért külön gyors gomb kellejen. De ha már itt tartunk akkor miért nem éppen a zene lejátszó gombot raktak rá? Én ugyanis a zene lejetszót többet használom mint a kép készítés / fényképező appot.
nov. 10. 18:52
 3/6 A kérdező kommentje:
1-es. És a programozható művelet gomb miért nem használható?
nov. 10. 18:53
 4/6 anonim ***** válasza:
45%

Őszintén: a világon semmire sem jó. A legtöbb teszter és hétköznapi felhasználó sem tudja hová tenni.

A fotózás paramétereit nagyjából tízmilliószor egyszerűbb a sokkal nagyobb kijelzőről végigzongorázni, mint egy picike érintés érzékeny felületről. Fotózni pedig eddig is lehetett gombnyomással természetesen.

Én még a programozható funkciógombban sem látok túl nagy fantáziát, mert marhára korlátolt, plusz mi a jó fenének kell az oda :D

tegnapelőtt 00:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Pedig a 16-os szérián, mind a 4 félében rajta van a programozható gomb. De hogy minek? És a kamera gomb, minek? Egyébként én jobban örültem volna ha egy olyan gombnak ami a zene lejátszót nyitja meg. Ilyen pedig nincsen az iphone 16-ban. Sőt még a bal oldalon programozható gombot sem lehet be programozni hogy a zene lejátszót nyissa meg. Igen én zenét többet hallgatok a telefonomon mint fényképezni. Na nem az mondom hogy egyáltalán nem készitek képeket. De igen is készitek képeket a telefonommal. De azt megtudom nyitni a kamera applikációval is.
tegnapelőtt 08:07
 6/6 anonim ***** válasza:
54%

"a bal oldalon programozható gombot sem lehet be programozni hogy a zene lejátszót nyissa meg."

De be lehet.

Arra a gombra azt programozol amit akarsz.

tegnapelőtt 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!