Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mondanátok Temu-ról olcsó, de...

Mondanátok Temu-ról olcsó, de jó telefont?

Figyelt kérdés
Úgy max. 40 ezerig gondoltam.

nov. 8. 08:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Pont a kínai ipar söpredékének otthont adó áruházból akarsz telefont? Mit csinálsz, ha bedöglik a készülék?

Egy ilyen nem jó? Számlával, hazai garanciával?

[link]

De ha a 40 ezer tényleg csak 40, akkor vegyél egy jó állapotú, márkás használtat inkább.

nov. 8. 18:51
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha tényleg max 40, akkor pl. Xiaomi Redmi A3 128GB 4GB verzió pont kijön annyiból.. szerintem 40 ezerért elég jó, és meg lehet normális boltból is rendelni, mert a Temut erősen hanyagold.
nov. 9. 02:53
 13/20 anonim ***** válasza:

Még nem is az lenne a gond hogy temun van fent, de nagyon régi és ócska rendszer van bennük, ennyi pénzért. És márka nélküli is.

Csakis Motorolát ajánlok ennyi összegért, tiszta gyors Android van benne.

nov. 9. 08:42
 14/20 A kérdező kommentje:
Kösz, de nem kioktatást kértem volna, hanem egy konkrét típust Temu-ról ami viszonylag jónak számít. Nem a véleményekre vagyok kíváncsi. Az, hogy én miért onnan akarok venni, az csak rám tartozik.
nov. 10. 05:20
 15/20 A kérdező kommentje:
Amúgy tudom azt is, hogy a magyarok többsége Trékom hitelre vásárol kütyüket, nos én jó szájízzel nem használnék egy olyan eszközt, ami nem az enyém, csak bérlem úgymond, és ha bármi éri - beázik, betörik a kijelzője, stb, akkor ötszörös kötbérrel kell visszafizetni... Persze nem ítélem el aki így vásárol, de oltári nagy felelőtlenség szerintem.
nov. 10. 05:31
 16/20 anonim ***** válasza:
Akkor ez esetben vedd azt, ami a Temun 40 ezer. Az lesz a legjobb a Temuról 40 ezerért.
nov. 10. 06:24
 17/20 anonim ***** válasza:

Temun olyan sz.r telefonok vannak hogy még ingyen sem kellene. (40ért vannak jó új motorolák)

És ha te kioktatásnak veszed a segítséget, akkor meg is érdemled a temus telefont.

nov. 10. 07:06
 18/20 anonim ***** válasza:
Akkor vegyél valami hulladékot a Temuról, ha ennyire rákattantál (miben reménykedhetsz...) De ahogy kérdeztem feljebb: Mit csinálsz, ha bedöglik a készülék?
nov. 10. 09:49
 19/20 anonim ***** válasza:
Vedd meg akkor a Temuról az elektronikai hulladékot, aztán ne felejts majd el egy új kérdést kiírni, hogy "Vettem egy ChineseShit típusú telefont, de lassú, nem működik rajta a Facebook és folyton lefagy, mit csináljak?"
nov. 10. 09:53
 20/20 anonim ***** válasza:

Meg hogy "valakik kémkednek utánam lehallgatnak és látják a privát dolgaim, mit csináljak?"

XD

nov. 10. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!