Mondanátok Temu-ról olcsó, de jó telefont?
Figyelt kérdés
Úgy max. 40 ezerig gondoltam.nov. 8. 08:35
11/20 anonim válasza:
Pont a kínai ipar söpredékének otthont adó áruházból akarsz telefont? Mit csinálsz, ha bedöglik a készülék?
Egy ilyen nem jó? Számlával, hazai garanciával?
De ha a 40 ezer tényleg csak 40, akkor vegyél egy jó állapotú, márkás használtat inkább.
12/20 anonim válasza:
Ha tényleg max 40, akkor pl. Xiaomi Redmi A3 128GB 4GB verzió pont kijön annyiból.. szerintem 40 ezerért elég jó, és meg lehet normális boltból is rendelni, mert a Temut erősen hanyagold.
13/20 anonim válasza:
Még nem is az lenne a gond hogy temun van fent, de nagyon régi és ócska rendszer van bennük, ennyi pénzért. És márka nélküli is.
Csakis Motorolát ajánlok ennyi összegért, tiszta gyors Android van benne.
14/20 A kérdező kommentje:
Kösz, de nem kioktatást kértem volna, hanem egy konkrét típust Temu-ról ami viszonylag jónak számít. Nem a véleményekre vagyok kíváncsi. Az, hogy én miért onnan akarok venni, az csak rám tartozik.
nov. 10. 05:20
15/20 A kérdező kommentje:
Amúgy tudom azt is, hogy a magyarok többsége Trékom hitelre vásárol kütyüket, nos én jó szájízzel nem használnék egy olyan eszközt, ami nem az enyém, csak bérlem úgymond, és ha bármi éri - beázik, betörik a kijelzője, stb, akkor ötszörös kötbérrel kell visszafizetni... Persze nem ítélem el aki így vásárol, de oltári nagy felelőtlenség szerintem.
nov. 10. 05:31
16/20 anonim válasza:
Akkor ez esetben vedd azt, ami a Temun 40 ezer. Az lesz a legjobb a Temuról 40 ezerért.
17/20 anonim válasza:
Temun olyan sz.r telefonok vannak hogy még ingyen sem kellene. (40ért vannak jó új motorolák)
És ha te kioktatásnak veszed a segítséget, akkor meg is érdemled a temus telefont.
18/20 anonim válasza:
Akkor vegyél valami hulladékot a Temuról, ha ennyire rákattantál (miben reménykedhetsz...) De ahogy kérdeztem feljebb: Mit csinálsz, ha bedöglik a készülék?
19/20 anonim válasza:
Vedd meg akkor a Temuról az elektronikai hulladékot, aztán ne felejts majd el egy új kérdést kiírni, hogy "Vettem egy ChineseShit típusú telefont, de lassú, nem működik rajta a Facebook és folyton lefagy, mit csináljak?"
20/20 anonim válasza:
Meg hogy "valakik kémkednek utánam lehallgatnak és látják a privát dolgaim, mit csináljak?"
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!