Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 11 pro másodlagos...

Iphone 11 pro másodlagos telefonnak?

Figyelt kérdés

Kellene egy másodlagos telefon. A 11 pro eléggé megtetszett, nálam kimaradt az a design vonal amit még az követett csak a 12-es szériától behozott szögletes designt használtam eddig, de szeretném kipróbálni a régi design-t mert kényelmesnek tűnik. Van még benne legalább 2 év? Használtam a 13 mini-vel van egy árban. Én 14 pro-t használok.

Androidos telefon nem érdekel a legkevésbé sem!! Iphone-Iphone között teljesen átlehet költözni mindenestül úgy, ahogy Ios-Android között nem lehet, szóval a vegyél xiaomi-t emberek kerüljék a kérdést!

tegnap 19:10
 1/10 Adkeizaal ***** válasza:
100%

Nekem volt 11 pro maxom, nem tudom megmondani mi bajom volt vele, de nagyon utáltam, ünnepeltem mikor eladtam 😂 (lehet csak en fogtam ki egy rossz darabot)

12 kimaradt nálam, 13 pro maxom az tökéletes volt azóta meg kb mind ugyanaz csak apró változások.

A 11 nél meg az Xs is jobb volt számomra ott a 6s ig mindegyikkel megvoltam.

tegnap 19:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Sima 11-est nem vennék semmiképpen. A Főnök nem operál lcd kijelzővel.
tegnap 19:24
 3/10 anonim ***** válasza:

11 esem volt, normál, nem a pro max, 3 évig tartott, semmi baj nem volt vele, végül a halálát egy pontszerű képernyősérülés okozta, egy fekete matt pont a képernyőn, ami kicsit megnőtt, de végül azon az oldalon fuggőlegesen ahol volt a pont, ott a képernyő elvesztette az érzékenységét, tehát bizonyos nyomogatást már nem érzekelt, az a betű már nem reagalt stb.

De jó volt amúgy, nem forrósodott soha, maximalisan kihasználtam, az exemmel 24 órákat voltam online vagy masfél évig, mindennap.

Most iphone 15 öm van

tegnap 19:26
 4/10 Adkeizaal ***** válasza:

1.vagyok 11 pro maxról nyilatkoztam végig azzal volt csak a szériában tapasztalatom. Csak elfelejtettem az utolsó sorban is végig írni a nevét.

Csak pro moddeles iphonejaim voltak.

tegnap 19:27
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem volt 11 pro, semmi bajom nem volt vele, 2 év után eladtam 13 pro lett utána.

Csak kérdés, minek kell másodlagos telefon?

tegnap 19:59
 6/10 A kérdező kommentje:
Ha esetleg baj érné a mostanit, akkor legyen meg minden adat még egy telefonon.
tegnap 20:07
 7/10 Adkeizaal ***** válasza:

Iclouddal szinkronizáld a mostanit, utánna, ha baj van és sos-ben kell, bemész a boltba leemelsz egy bármilyen iphonet belépsz a felhasználóddal és letölt mindent ami a telodon volt.

Felesleges ezért párhuzamosan tartani.

tegnap 20:32
 8/10 A kérdező kommentje:
Ott is van fent egy biztonsági mentés, de nem lehet elég óvatos az ember.
tegnap 20:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor is teljesen felesleges, pont az iPhone-nál leginkább.
tegnap 20:37
 10/10 Adkeizaal ***** válasza:

Nem tudom ott, hogy mentik az adatokat pontosan, nekem telefonon nincs olyan adat ami annyira érzékeny lenne, hogy többszörösen biztosítsam. De szerintem az adat vesztés valószínűsége ebben az esetben alacsony, egyszerre menne tönkre a telefonod és az apple szerver park azon része ahol pont a te telefonod adatai vannak.

Otthonra csinálnék akkor még egy felhő tárhelyet. Ha ennyire fontos. És akkor azok az adatok is szinten elérhetőek telefonról, ipadről vagy macről, vagy pc játékkonzol vagy ami kell.

tegnap 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!