Egy iPhone 11 Pro Max mennyire használható még 2024-ben?
Figyelt kérdés
Akinek ilyen típusú telefonja van, annak mi a tapasztalata, mennyire elégíti ki az igényeit, mire használja, és tervezi-e a közeljövőben lecserélni?szept. 5. 12:31
1/4 anonim válasza:
Ha az a kérdés, hogy megéri-e most ilyet venni használtan, akkor ez csak és kizárólag az áron múlik. Ha most egy ismerős baráti áron felajánlana neked egyet, akkor nyugodtan elfogadhatod, általános dolgokra bőven jó (főleg ha normális aksi van benne). Rendes használtpiaci áron viszont én már nem vennék.
2/4 anonim válasza:
Az igencsak időtálló darabra sikerült, bőven használható csak nem vennek manapság
3/4 anonim válasza:
Szerintem még teljes mértékben használható. Nekem “csak” egy XS-em van, mégis minden téren megfelel, amire én használom. A 11 Pro Max is megkapja az iOS 18-at, úgyhogy még 2-3 évre lehet vele tervezni.
4/4 anonim válasza:
Az egyik munkatársamnak iPhone 8 van és még az is használható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!