Két hónapja jelent meg az iPhone 16! Kérésem arra irányul hogy az előző iPhone modellekhez képest mennyivel jobb, vagy mennyivel bosszantóbb az iPhoene 16. Vannak-e gyerek betegségei az iPhone 16-nak? Mint például: fagyások, újra indulások, stb. Akik már meg vették az iPhone 16 mennyire vagytok meg elégetve? Jobb-e az iphone 16 az előző iphone 15-höz képest? Mivel tud többet az iphone 16 mint az elődje az iPhone 15? Egyáltalán érdemes-e iPhone 15-ről iPhone 16-ra, vagy ipHone 15 Pro Max-ról iPhone 16-ra váltani? Kinek mi a véleménye? Nekem most egy iPhone 15 Pro Max telefonom van. Az elég jó. De az aksija egy év alatt 9%-ot romlott. Most folyatban van nekem egy (SIMA) iPhone 16 megrendelése. És igen iPhone fan vagyok.
Ha iPhone fan vagy, akkor tudod is a kérdés(ek)re a választ.
nov. 4. 17:35
2/9 anonim válasza:
Kár volt a 15 Pro Maxot sima 16-ra cserélni.
nov. 4. 17:40
3/9 A kérdező kommentje:
2-esnek! A mobil szolgálatómnál! Ammi a Vodafone! Igy is erősen készlet hiányosak az új iPhone 16 szériák. És egyenlőre nem kívánok szolgálatót váltani. Igy kénytelen vagyok be érni a sima 16-al is. Egyébként meg a 15 Pro Max (Fotózás / 3 kamerás mód) nincs ki használva. Inkább zene lejtszás amire használom / mobil netezésre használom. Arra meg jó a sima 16 is.
nov. 4. 17:57
4/9 anonim válasza:
Egy 15 Pro Max-t cserélsz 16-ra? Okos ötlet😂
nov. 4. 18:26
5/9 anonim válasza:
Ez fix troll.
nov. 4. 18:38
6/9 Adkeizaal válasza:
Nekem is egy f0stelep a 15 pro max akksija, 300ciklus alatt 87%.. gratula.
De nem váltanék emiatt a 16 pro maxra sem mert kb ugyanaz. Egy akkut kap 80nál ez azt megnézzük milyenek lesznek a kövi telefonok.
Alap modellet nem vennék 60hz-s kiesek a játékból, akkor elgondolkodnék egy droidon inkabb.
nov. 4. 19:24
7/9 A kérdező kommentje:
6-osnak! "Alap modellet nem vennék 60hz-s kiesek a játékból" Benne vagyok a facebookon pár Apple Fan klubba! És hidd el viszik mint a cukrot! Sokan újságolják / posztolják hogy nekik is megjött az alap model. Például itt egy: [link] amiben fekete színű alap model vagyis iPhone 16. Szóval vannak olyanok akinek elég a 60 Hz-es kijelző is. Egyébként ebbe is 120 hz kijező van csak szoftveresn butíva 60 Hz-re.
nov. 5. 09:27
8/9 anonim válasza:
Hihetetlen hogy mennyire ostobák az emberek. Képesek kiadni 450 ezer forintot egy olyan telefonért, amiben úgymond butított kamerarendszer van, meg 60hz-es kijelző, nem az aktuális top chip és lehetne sorolni…
Ja meg egy baszott nagy undorító notch. Bocsánat dynamic island :D
Ennyi pénzért olyan droidos telefont kap a vásárló ami a s.ggét is kinyalja.
Szép az Ios, és tényleg úgy működik ahogy kell, de azért nem hibátlan az sem…
Jelenleg iPoneom van, de kizárt hogy a következő is az lesz, mert pofátlan és gusztustalan amit az apple művel jelenleg. Innováció 0, az árak meg az egekben.
nov. 5. 13:13
9/9 A kérdező kommentje:
8-asnak! Nem kell itt kárognod! ert sok iPhone Fan van. És hidd el simán meg veszik a 60 Hz kijelzőjü telefont is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!