Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire használható az...

Mennyire használható az iPhone 16?

Figyelt kérdés
Két hónapja jelent meg az iPhone 16! Kérésem arra irányul hogy az előző iPhone modellekhez képest mennyivel jobb, vagy mennyivel bosszantóbb az iPhoene 16. Vannak-e gyerek betegségei az iPhone 16-nak? Mint például: fagyások, újra indulások, stb. Akik már meg vették az iPhone 16 mennyire vagytok meg elégetve? Jobb-e az iphone 16 az előző iphone 15-höz képest? Mivel tud többet az iphone 16 mint az elődje az iPhone 15? Egyáltalán érdemes-e iPhone 15-ről iPhone 16-ra, vagy ipHone 15 Pro Max-ról iPhone 16-ra váltani? Kinek mi a véleménye? Nekem most egy iPhone 15 Pro Max telefonom van. Az elég jó. De az aksija egy év alatt 9%-ot romlott. Most folyatban van nekem egy (SIMA) iPhone 16 megrendelése. És igen iPhone fan vagyok.

#Apple #iPhone #iPhone 16 #iPhone 15 ProMax
nov. 4. 17:24
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Ha iPhone fan vagy, akkor tudod is a kérdés(ek)re a választ.
nov. 4. 17:35
 2/9 anonim ***** válasza:
22%
Kár volt a 15 Pro Maxot sima 16-ra cserélni.
nov. 4. 17:40
 3/9 A kérdező kommentje:
2-esnek! A mobil szolgálatómnál! Ammi a Vodafone! Igy is erősen készlet hiányosak az új iPhone 16 szériák. És egyenlőre nem kívánok szolgálatót váltani. Igy kénytelen vagyok be érni a sima 16-al is. Egyébként meg a 15 Pro Max (Fotózás / 3 kamerás mód) nincs ki használva. Inkább zene lejtszás amire használom / mobil netezésre használom. Arra meg jó a sima 16 is.
nov. 4. 17:57
 4/9 anonim ***** válasza:
42%
Egy 15 Pro Max-t cserélsz 16-ra? Okos ötlet😂
nov. 4. 18:26
 5/9 anonim ***** válasza:
60%
Ez fix troll.
nov. 4. 18:38
 6/9 Adkeizaal ***** válasza:

Nekem is egy f0stelep a 15 pro max akksija, 300ciklus alatt 87%.. gratula.

De nem váltanék emiatt a 16 pro maxra sem mert kb ugyanaz. Egy akkut kap 80nál ez azt megnézzük milyenek lesznek a kövi telefonok.

Alap modellet nem vennék 60hz-s kiesek a játékból, akkor elgondolkodnék egy droidon inkabb.

nov. 4. 19:24
 7/9 A kérdező kommentje:
6-osnak! "Alap modellet nem vennék 60hz-s kiesek a játékból" Benne vagyok a facebookon pár Apple Fan klubba! És hidd el viszik mint a cukrot! Sokan újságolják / posztolják hogy nekik is megjött az alap model. Például itt egy: [link] amiben fekete színű alap model vagyis iPhone 16. Szóval vannak olyanok akinek elég a 60 Hz-es kijelző is. Egyébként ebbe is 120 hz kijező van csak szoftveresn butíva 60 Hz-re.
nov. 5. 09:27
 8/9 anonim válasza:
55%

Hihetetlen hogy mennyire ostobák az emberek. Képesek kiadni 450 ezer forintot egy olyan telefonért, amiben úgymond butított kamerarendszer van, meg 60hz-es kijelző, nem az aktuális top chip és lehetne sorolni…

Ja meg egy baszott nagy undorító notch. Bocsánat dynamic island :D

Ennyi pénzért olyan droidos telefont kap a vásárló ami a s.ggét is kinyalja.

Szép az Ios, és tényleg úgy működik ahogy kell, de azért nem hibátlan az sem…

Jelenleg iPoneom van, de kizárt hogy a következő is az lesz, mert pofátlan és gusztustalan amit az apple művel jelenleg. Innováció 0, az árak meg az egekben.

nov. 5. 13:13
 9/9 A kérdező kommentje:
8-asnak! Nem kell itt kárognod! ert sok iPhone Fan van. És hidd el simán meg veszik a 60 Hz kijelzőjü telefont is.
nov. 5. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!