Elég nagy kedvezményt kapok, így összesen 550 euróba kerülne a telefon a mobil előfizetésem mellé Ausztriában.
Így azért már baráti az ár, de jelenleg androidos telefont használok, (honor) és félek a váltástól.
Tényleg érdekel hogy megéri e váltani, illetve amitől félek az az hogy tényleg nagyon hamar merül a akkumulátor az Apple termékeken?
Köszönöm előre is nektek. :)
szept. 29. 09:40
1/7 anonim válasza:
10 éve (iPhone 5-6-7) tényleg szarok voltak az akksik az iPhoneokvan. Ma már bőven ott vannak a hasonló méretű androidosok mellett, sokszor inkább már előttük. Nem szabad összehasonlítani a számokat egy az egyben. Egy 5000mAh-es androidos telefon nem tud többer üzemidőben mint egy 3800-4000mAh-es iPhone. Tessék megnézni a teszteket!
szept. 29. 09:53
2/7 anonim válasza:
Hát én sokallom érte a 800 ezret
szept. 29. 10:02
3/7 anonim válasza:
Én idén váltottam vissza iPhone-ról Adnroidosra és még csak nem is felsőkategóriásra. Életem egyik legjobb döntése volt. Főleg a sima iPhone nem éri meg. A Pro legalább fel tud mutatni valamit.
szept. 29. 10:46
4/7 Mad Max2 válasza:
Azt is utáljuk aki szereti, főleg azokat akik itt vergődnek az ájfonimádatuk miatt, de nincs nekik rá pénzük:)
szept. 29. 11:39
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Hát kedves utolsó, mindenki maga tudja mit engedhet meg magának, senkit nem szabad azért bántani mert van amit máshogy gondol mint Te :)
Az én esetemben meg amúgy is egyszerre ki lenne fizetve a telefon, hisz nagyjából ennyi a keretem amit most rá tudok szánni erre, illetve más típusú telefonra :)
szept. 29. 11:48
6/7 anonim válasza:
Szerintem sem éri meg. Egy 150 ezres Androidos is bőven elég lenne a legtöbb embernek. Redmi Note 13 Pro, Samsung A55. Annyival nem tud többet az iPhone 16, hogy dupla áron vegyél telefont. Ugyanúgy évekig van mostmár frissítés a már említettekre és az sem igaz, hogy 2-3 éven belül dobhatod ki ezeket. Nekem is volt iPhone-om, de megbántam és 3 hónap múlva el is adtam. Ráadásul majdnem a felét elbuktam a vételárnak. Annyira nem értéktartó, mint hittem.
szept. 29. 11:53
7/7 anonim válasza:
"Egy 5000mAh-es androidos telefon nem tud többer üzemidőben mint egy 3800-4000mAh-es iPhone. Tessék megnézni a teszteket!"
Megnéztem, de élőben és nem papíron. Nekem ugyanis van mindkettő telefon. Az Androidost ritkábban kell töltenem azonos mértékű használat mellett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!