Ha a tulajdonságai és az ára tetszene, vennétek olyan telefont, ami kb. 4 éve jött ki?
Elsősorban akkumulátor szempontjából kérdezem, nem tudom, mennyi a használat nélküli tárolási ideje, lehet-e rá rossz hatással, ha évekig érintetlenül áll (mint pl. az otthon tartott, régen használt telefonoknál, hogy előfordulhat, hogy használat nélkül is egyszercsak azt látja az ember, felpuffadt az akksi, stb.).
Illetve, abba is belegondoltam, hogy milyen környezeti hatások érhetik, ha olyan sok ideje tárolják, lehet, nem egy helyen volt hanem adják-veszik az üzletek.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Utolsó előtti: Köszönöm, csekkolom! :)
Utolsó: Fuh, hát akkor a 80$ még baráti is. A brit Amazonon 116 font, az ilyen 50-60ezer között van 😅 De amúgy pont most csökkent, lehet pár nap múlva megint kevesebb.
Van vele tapasztalatod, vagy a leírás alapján sejted a sírást?
Hogy a francba akadna már? Eszednél legyél.
Ha most bekapcsolsz egy 5 éves telefont az sem akar, csak te tele van szeméttel és olyan programokat akarsz futtatni amit nem arra terveztek.
"Utolsó: Fuh, hát akkor a 80$ még baráti is. A brit Amazonon 116 font, az ilyen 50-60ezer között van 😅 De amúgy pont most csökkent, lehet pár nap múlva megint kevesebb."
MENNYI? 50-60 ezerért új telefont kapsz, ami ennél MINDENBEN jobb. Nyilván nem szoktam ezt a kategóriát ajánlani, de:
Honor 90 Lite 5G (most pont eléggé akciós Media Marktban)
Samsung Galaxy A15
Xiaomi Redmi Note 13
Motorola Moto G34 5G
Mégis mi az a tulajdonsága, ami miatt egy ilyen instant elektronikai hulladékot akarsz venni arany áron 2024-ben? Redmi 14C is létezik már, de az ára és a tudása alapján azt sem szívesen venném, hát még a 10C-t :D
"Van vele tapasztalatod, vagy a leírás alapján sejted a sírást?"
Az egyik kollégámnak valami hasonló Redmi xy C-je van, hát eléggé hulladék, de már a specifikációja alapján is eléggé nyilvánvaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!