Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi azok a tulajdonságok egy fiuban amik tetszenek egy lánynak ? ( külső, belső) ja és lecci olyan trollokat ne hogy nagy a farka stb...
Legyen vagány, menő, de be legyen pick me guy. Bele lehessen rángatni dolgokba, szeressen aktív lenni (sport, séta, ilyenekre gondolok). Lehessen vele viccelődni és szórakozni, de lehessen vele komoly témákról is beszélni.
+1 nekem nagyon fontos, hogy pozitív ember legyen, boldogan álljon hozzá a világhoz, mert egy negatív ember hangulata átragad rám is, és egyre kevesebbet akarok majd vele lenni.
Bocs hogy srácként szólok hozzá, de amúgy nem ezek az átlag nézetek mint amik itt vannak kommentben. 14-15 évesen még udvariaskodtam a lányokkal és nem értettem miért nem néznek sz4rba se, most meg szórakozok velük meg van hogy pénzel is lehúzom őket és mégis beveszik a káreszt :D
Sajnálatos hogy ilyenek a lányok mostanába, és lehet itt magyarázni hogy de ez ritka, nem ez a nagy átlag. Van olyan barátom pl aki főnyeremény lenne egy nőnek, nem is túl nyomulós de nagy dumás meg jóképű és konkrétan elmennek vele kajálni (talán) aztán le sincs sz*rva. De ismerek olyan tróger gyereket aki annyit tud felmutatni, hogy g3ci sokat beszél és k4rva idegesítő mégis eszik a nők. Pedig a nők is megmondják a háta mögött hogy egy cs1cska a gyerek és mégis b4szatják vele magukat :D
Akiket ismerek értelmes nőket inkább nem is jövök össze velük csak legyünk barátok hogy ismerjek olyan nőket is akikkel nem kell szórakozni egy kósza dugásért :D
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!