Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak fiatal lányok, akiknek a rövidre nyírt hajú fiúk tetszenek, és nem a madárfészek, az egyethaj, a seprüfej, a hajas baba stílus, meg hasonlók?
Egyszerű, sima, mindenhol géppel ugyanolyan rövidre nyírt buzz cut például. Vagy ugyanilyen van átmenetes fajta is. Az se rossz, volt olyan is (oldalt 1 mm, felül 3-4 mm), bár én jobb szeretem, ha mindenhol mondjuk 2-5-6 millis (tavasszal pl. 5-6, nyáron 2 millis), mert itthon is könnyen meg tudom oldani, ha nincs borbély és ugyanolyan jó... Sportos, nem ragad az izzadságtól edzés után sem, meg nem is kell ápolgatni, kencézni, fésülgetni stb. Ha épp felkelek az ágyból akkor is elegáns, nem lehet elaludni, mindig ilyen.
Meg amúgy is... Én vagyok a pasi, ne nekem legyen szép, hosszú hajam, hanem a lánynak. Bár ma már sokszor megfordulnak a nemiség jellemzői... Sok mai fiú haja rá sem tudok nézni. Direkt kócolják egyesek össze.
Mostanában folyton azt látom a korombeli csajokon, hogy a hosszabb hajú fiúk jönnek be nekik.
Vannak még fiatal csajok, akik jobb szeretik a sima, pár millis rövidet?
Sok lánynak bejön a buzzcut,de az hogy ilyen rinyálós stílusban szapulod mások haját,hát,nem hiszem hogy jót tesz az esélyeidnek.
Próbálod adni itt a kemény pasis pasit,közben egy kisebb regényt írsz arról hogy juj nem bírsz ranézni a csúnya hosszú hajú srácokra
#2.
Miért lennék mindennel szemben az? Csak nem szeretem a modern trendeket. Nekem túl rendezetlen.
#5.
Ilyen hajam van elég régóta, két hetente fodrász/borbély/fürdőszoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!