Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Vannak fiatal lányok, akiknek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak fiatal lányok, akiknek a rövidre nyírt hajú fiúk tetszenek, és nem a madárfészek, az egyethaj, a seprüfej, a hajas baba stílus, meg hasonlók?

Figyelt kérdés

Egyszerű, sima, mindenhol géppel ugyanolyan rövidre nyírt buzz cut például. Vagy ugyanilyen van átmenetes fajta is. Az se rossz, volt olyan is (oldalt 1 mm, felül 3-4 mm), bár én jobb szeretem, ha mindenhol mondjuk 2-5-6 millis (tavasszal pl. 5-6, nyáron 2 millis), mert itthon is könnyen meg tudom oldani, ha nincs borbély és ugyanolyan jó... Sportos, nem ragad az izzadságtól edzés után sem, meg nem is kell ápolgatni, kencézni, fésülgetni stb. Ha épp felkelek az ágyból akkor is elegáns, nem lehet elaludni, mindig ilyen.

Meg amúgy is... Én vagyok a pasi, ne nekem legyen szép, hosszú hajam, hanem a lánynak. Bár ma már sokszor megfordulnak a nemiség jellemzői... Sok mai fiú haja rá sem tudok nézni. Direkt kócolják egyesek össze.

Mostanában folyton azt látom a korombeli csajokon, hogy a hosszabb hajú fiúk jönnek be nekik.

Vannak még fiatal csajok, akik jobb szeretik a sima, pár millis rövidet?

jún. 21. 18:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%

Nálam a sport miatt eleve nem lehet hosszú a hajam, de nem kisebbek az esélyeim, mint azoknak, akiknek hosszabb a haja.

A sármosság fontosabb a csajoknak, mint a haj hossza és stílusa.

És vannak fejek/arcok, amikhez kifejezetten jól áll a buzzcut haj.

jún. 22. 01:38
 12/18 A kérdező kommentje:

#11.

Neked is buzzcutod van?

jún. 22. 05:56
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

"Mostanában folyton azt látom a korombeli csajokon, hogy a hosszabb hajú fiúk jönnek be nekik." - Nem véletlenül, ugyanis ez néz ki normálisan.

"Vannak még fiatal csajok, akik jobb szeretik a sima, pár millis rövidet?" - Nem várhatod ezt el, hiszen a szélsőséghez tartozol. A buzzcut egyáltalán nem "sima" haj.

jún. 22. 07:38
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha illik a fejéhez és jól néz ki vele, akkor bejöhet. De ha csak lusta karbantartani egy hosszabb hajat, ami jobban illene hozzà, akkor az felejtős
jún. 22. 20:49
 15/18 anonim ***** válasza:
73%

A lányok többségének nem tetszik az extrém viselet.

Büdös, koszos, ápolatlan. Legtöbbször nemcsak a feje, hanem az egész lény és a lelke is.

Brrr....

jún. 22. 22:18
 16/18 anonim válasza:
45%
Nekem igazán bejön, ha valakinek rövidebb a haja. De tényleg,szerintem sokkal vonzóbb,a hosszú haj pedig sokkal „gyerekesebb” egy fiun. Bár ez nyilván attol függ, hogy melyik áll neki jobban.
jún. 22. 22:40
 17/18 anonim válasza:
86%
Mi lett kérdező le lett nyírva?
jún. 23. 07:17
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

#12 Igen, az van. Sosem voltam egy divatbuzernyák, a sport miatt nálam a prakikusság és a higiénia az elsődleges, és még ha szeretném is a hosszabb hajat, sajnálnám rá azt a rengeteg időt, amit a tükör előtt kellene tölteni vele.

Megismétlem, egy haj hosszúsága és/vagy formája miatt egy srác max. menő lehet, de egy karakteres és sármos arcnál semmi sem vonzóbb a nők számára. Azt pedig fodrász ollóval nem lehet kialakítani, és a haj idővel rirkulni, kopaszodni, őszülni fog, és akkor azon már nem csak a fodrász, de az Isten sem fog segíteni.

A sárm, a jóképűség, és szép karakteres arcvonások viszont idősebb korban is láthatóak maradnak, és ha ezek jó tulajdonságokkal társulnak, akkor az mindig menőbb lesz, mint egy divat-haj, amik félévente jönnek-mennek.

Nekem az tapasztalatom, hogy csak azok a férfiak fordítanak a kellőnél több időt és pénzt a hajukra, akik kompenzálni akarják az egyéb hiányosságaikat, és azt hiszik, hogy egy drága divat-hajjal majd nagyobb sikereik lesznek a nőknél.

Pedig a nők nagyobb része szerintem nem szereti a piperkőc férfiakat, csak az ápoltságot és az egyéniséghez illő hajat, illetve ruházatot.

Van néhány haverom, akiken hiába van félmillából (vagy akár többől is) egy drága cipő, egy rövidgatya, egy póló, egy márkás okosóra, nyaklánc, karlánc, drága haj, mégsem kellenek a kutyának sem.

És van olyan haverom is, aki turiból öltözködik, tíz perc alatt sportos hajat nyír neki a fodrász, és bármit vesz fel magára jól néz ki benne, és neki udvarolnak a csajok, neki csak válogatnia kell közöttük.

jún. 23. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!