Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Xiaomi telefonoknak kétséges...

A Xiaomi telefonoknak kétséges a tartósságuk?

Figyelt kérdés

Nézegettem ezeket a telefonokat, még sohasem volt iyenem.

Bementem egy Telekom üzletben is érdeklődni. Meglepetésemre azt mondta az ügyintéző, hogy mostanában sok volt a visszavitt Xiaomi, ilyen-olyan problémákkal, úgyhogy ha mondhat ilyet, nem ajánlja. Helyette minden mást ajánlott a figyelmembe.

Vajon tényleg kerülendő a gyártó?

okt. 28. 09:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
46%

Nekem 3 db volt/van. Az öreggebikben cseréltem egyszer akkut, 3 éves korában, de most 6 évesen is napi használatban van. A vállalatnál 3 éve van pár tucat használatban, a meghibásodások kivétel nélkül törés és beázás miatt voltak.

Másrészt meg az ügyintéző azt fogja ajánlani, amit nem visznek.

okt. 28. 18:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Adott árkategóriában nem rosszabb, mint egy menőbb gyártó (pl. Samsung) terméke.

Amúgy meg ne a Trékomnál vedd.

Az ottani ügyintézők többsége amúgyis tök sötét biorobot.

okt. 29. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!