Jó telefonok 50-60 ezer Ft között?
Szerintem még feljebb kéne tornáznod egy kicsit a keretet, ha nem egy szutykot akarsz amit használsz max fél évig és utána már fagyogat, meg lassú. + Nyilván az ilyen árkategóriábana, nem fogsz olyan telefont találni amivel, hú de jó minőségű képet / videót tudsz csinálni.
Ahogy nézegettem a fő baj az hogy ezek kevés rammal vannak. 4gb átlagban, az meg semmire nem elég manapság.
Samsung galaxi A23 5G vagy A35 5G milyen? Vagy még az A15?
Xiaomiból a Redmi 12 256GB ?
Ennyiért már nem igazán lehet ennyiért ilyen telefont kapni sajnos.
Ha 70-80 ezerig felmész, akkor használtan talán egy Samsung Galaxy S21FE. Szuper kamera, a többi hardver sem annyira rossz, szoftveresen is rendben van. Ha jól tudom Snapdragon és Exynos SoC-val is lehet kapni, mindkettőről lehet olvasni jót és rosszat, de a Snapdragonra általánosan több a pozitív vélemény.
Illetve szintén használtan talán még a Redmi Note 12 Pro+ is szóba jöhet. Ez is egész tűrhető telefon, talán a kamerája nem annyira jó, mint a Samsungé, de ettől függetlenül nem csinál rossz képeket.
Ha a fotózás és a videózás a cél, akkor ebből a pénzből inkább egy fényképezőgép, a vágást pedig megoldod pc-n vagy laptopon. De ha csak úgy mindennapi használat mellé szeretnél néha 1-2 jó képet vagy videót lőni, akkor ezeket tudom ajánlani.
"Samsung galaxi A23 5G vagy A35 5G milyen? Vagy még az A15?
Xiaomiból a Redmi 12 256GB ?"
Ezekből az A35 az, ami még jónak mondható, de annak a hivatalos ára verdesi a 150 ezret (nyilván meg lehet olcsóbban is venni ilyen-olyan webshopokból). De mire abból veszel egy 256 gigásat (el nem tudom képzelni, minek ekkora tárhely), az még drágább lesz és lényegében ott leszel, hogy 3-4x annyiért veszel telefont, mint eredetileg akartál volna. Bár az elején ezzel kezdtük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!