A Xiaomi telefonoknak kétséges a tartósságuk?
Figyelt kérdés
Nézegettem ezeket a telefonokat, még sohasem volt iyenem.
Bementem egy Telekom üzletben is érdeklődni. Meglepetésemre azt mondta az ügyintéző, hogy mostanában sok volt a visszavitt Xiaomi, ilyen-olyan problémákkal, úgyhogy ha mondhat ilyet, nem ajánlja. Helyette minden mást ajánlott a figyelmembe.
Vajon tényleg kerülendő a gyártó?
okt. 28. 09:48
1/12 anonim válasza:
Igen. Ócska kínai kacatokat gyártanak.
2/12 anonim válasza:
Nem mostani a készülékem, de anyósnak Xiaomi Redmi 13-a van. Ő szereti. Nekem 4 éves a telefonom, és azonkívül, hogy kinőttem a tárhelyét (64GB) semmi baja nincs, nem akadozik, nem lassult be. Én csak ajánlani tudom.
3/12 anonim válasza:
Ugyanaz a baja,mint bármelyik telónak.
Mindig az élete végén derül ki,mennyit bírt,sosem az elején.
4/12 anonim válasza:
Nekem a régebbi Samsung Galaxy J1-em 6 évig bírta.
5/12 anonim válasza:
Volt egy Redmi 4x-em, használtam vettem még olyan 2018 körül és olyan 2 éve cseréltem le. Szerintem elég tartós volt. Bár az újabb modellekkel nem tudom mi a helyzet.
6/12 anonim válasza:
Nekem jó tapasztalataim vannak a márkával.
7/12 anonim válasza:
Nálunk a családban többeknek az van és nem volt velük semmi gond. Redmi 8tól felfelé szinte mindegyik van/volt valakinek. Amikor a mostani 13ast vásároltam az anyámnak akkor a Samsung pólós eladó a Media Marktban is azt mondta, hogy ezek "régen" voltak jók és az újak a 10estől kezdve már nem. Minket ez egyelőre nem talált meg és a telefon sem tud róla mert azóta is hibátlanul működik.
8/12 anonim válasza:
Van a rokonságban Mi A1, Mi A2, ezek többi mint 6 évesek. Nekem Redmi Note 13 Pro van. Az egyik munkatársamnak Redmi Note 9. Az unokaöcsémnek nem is tudom milyen Xiaomi, de jó pár éve volt 30 ezer körül. Mindegyik kifogástalanul működik és egyszer nem volt szervízben semmiért
9/12 anonim válasza:
kollėga nömnek van Xiaomi ės csak panaszkodott rá fiamnak is volt de nagyon hamar tönkre ment 1 ėv utån.
10/12 anonim válasza:
Nálunk mai napi használatban van két Redmi 8-as, nincs velük semmi gond. Viszont a lányom vett egy Redmi 13-at, na azzal már az elejétől fogva voltak problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!