Most akkor jók a Xiaomi telefonok vagy sem? Ha eddig Samsungjaim voltak akkor maradja a márkánal vagy sem?
Amikor berobbantak, akkor az alsó szegmensben nagyon jók voltak ár-érték arányban.
Ma már ez sem igaz. Szerintem maradj a samunál.
Samsungom eddig 1x volt (A70), Xiaomim még soha, és úgy néz ki, hogy egyhamar nem is lesz. Telefonvásárlás előtt állok, és egy ideig vacilláltam a Galaxy S23+ és a Xiaomi 13 (sima 13) között, de végül maradok a Samsungnál, miután kipróbáltam mindkettőt, a Xiaomi nem győzött meg annyira. Nem rossz, de a Samsung jobb.
Sokan mondják, hogy a Xiaomik szoftvere tele van reklámokkal, én csak egy intróval találkoztam, de az minden egyes feloldásnál ott volt, és a lap aljára kellett görgetni a menübe való belépéshez! Samsungnál viszont mindig azonnal bent vagy.
Kamera - tudásához képest nagyon túltolták a kezelőfelületét, a Samsung kamerái jobbak, többet tudnak, de mégis egyszerűbb felület tartozik hozzájuk. Például a hátlapi kamerák közti váltást és zoomolást a Samsung egy egyszerű csúszkával megoldotta, a Xiaomin viszont egy egész “szerencsekerék” van ehhez.
Külső védelemhez pedig a Xiaomin minden kategóriában gyengébb/régebbi Gorilla Glas -verzió van.
"Xiaomin viszont egy egész “szerencsekerék” van ehhez."
Miféle szerencsekerék? Egy gombnyomás a váltás.
Sok Xiaomi van a családban, mind tökéletesen működik, bírják a kiképzést, a minimum 5 évet mind hozza.
Volt Samu is, nekem a soha többé kategória.
iPhone cégeset kaptam én is, nem sikerült megszeretni. Egyszerre több telefont hordok (a privátban is 2 sim van, a céges már nem fért bele).
Volt a családban több alsó kategóriás xiaomi.
Hardverileg még elmenne.
De, pl. a gyári appok tele vannak reklámmal. Ez szerintem vérlázító.
Akkor olyan alap dolgok, mint a telefon app bugos. Pl. nem jelenik meg a névjegyzék vagy néha nem hallod a másikat hívás közben, ilyenek.
Szóval ha nem szeretsz bütykölni vele és a gyári szoftvert fogod használni, akkor inkább a samsungnál maradnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!