Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Most akkor jók a Xiaomi...

Most akkor jók a Xiaomi telefonok vagy sem? Ha eddig Samsungjaim voltak akkor maradja a márkánal vagy sem?

Figyelt kérdés
júl. 31. 21:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%

Amikor berobbantak, akkor az alsó szegmensben nagyon jók voltak ár-érték arányban.

Ma már ez sem igaz. Szerintem maradj a samunál.

júl. 31. 21:12
 2/15 anonim ***** válasza:
48%
Most is jók.
júl. 31. 22:09
 3/15 anonim ***** válasza:
57%
Nekem eddig bevált
júl. 31. 22:14
 4/15 anonim ***** válasza:
73%
A hardware nagyon jó, de a miui hyperos most nagyon rossz. Leszippantja az aksid és nem jelennek meg a hirdetések, az érintések beakadnak.... De már évek óta ilyen, mintha nem érdekelné őket már az európai piac.
júl. 31. 22:39
 5/15 anonim ***** válasza:
30%

Samsungom eddig 1x volt (A70), Xiaomim még soha, és úgy néz ki, hogy egyhamar nem is lesz. Telefonvásárlás előtt állok, és egy ideig vacilláltam a Galaxy S23+ és a Xiaomi 13 (sima 13) között, de végül maradok a Samsungnál, miután kipróbáltam mindkettőt, a Xiaomi nem győzött meg annyira. Nem rossz, de a Samsung jobb.

Sokan mondják, hogy a Xiaomik szoftvere tele van reklámokkal, én csak egy intróval találkoztam, de az minden egyes feloldásnál ott volt, és a lap aljára kellett görgetni a menübe való belépéshez! Samsungnál viszont mindig azonnal bent vagy.

Kamera - tudásához képest nagyon túltolták a kezelőfelületét, a Samsung kamerái jobbak, többet tudnak, de mégis egyszerűbb felület tartozik hozzájuk. Például a hátlapi kamerák közti váltást és zoomolást a Samsung egy egyszerű csúszkával megoldotta, a Xiaomin viszont egy egész “szerencsekerék” van ehhez.

Külső védelemhez pedig a Xiaomin minden kategóriában gyengébb/régebbi Gorilla Glas -verzió van.

aug. 2. 01:08
 6/15 anonim ***** válasza:
54%
Ha Xiaomi és Samsung között kell választani, azonos kategóriában egyértelműen Samsung.
aug. 2. 01:55
 7/15 rmis válasza:
Xiaomiból volt nekünk több MI3, MI4, MI6, MI11. Redmiből 5,6 és 9, van tapasztalat bőven. Egyedül az MI11-el volt baj, az alaplap hibás lett - kb. 5 év után. Van tapasztalat vele bőven. Ha csak egy sima telefon kell, akkor a jóval olcsóbb redmi is tökéletes választás, ha valami erősebb, jobb, akkor a Xiaomi. Ugyan a hyper os-sel nincs tapasztalatom, de amíg a miui ment rajtuk, addig soha semmi komoly probléma nem volt egyikkel sem. 2 éve iPhoneom lett (céges), de a mai napig néha visszasírom a xiaomit.
aug. 2. 07:39
 8/15 anonim ***** válasza:

"Xiaomin viszont egy egész “szerencsekerék” van ehhez."

Miféle szerencsekerék? Egy gombnyomás a váltás.

Sok Xiaomi van a családban, mind tökéletesen működik, bírják a kiképzést, a minimum 5 évet mind hozza.

Volt Samu is, nekem a soha többé kategória.

iPhone cégeset kaptam én is, nem sikerült megszeretni. Egyszerre több telefont hordok (a privátban is 2 sim van, a céges már nem fért bele).

aug. 2. 07:49
 9/15 anonim ***** válasza:
62%

Volt a családban több alsó kategóriás xiaomi.

Hardverileg még elmenne.

De, pl. a gyári appok tele vannak reklámmal. Ez szerintem vérlázító.

Akkor olyan alap dolgok, mint a telefon app bugos. Pl. nem jelenik meg a névjegyzék vagy néha nem hallod a másikat hívás közben, ilyenek.

Szóval ha nem szeretsz bütykölni vele és a gyári szoftvert fogod használni, akkor inkább a samsungnál maradnék.

aug. 2. 10:04
 10/15 anonim ***** válasza:
Ezek szerint én nem használok gyári appot? Mert az én telefonom nincs tele reklámmal. Semmi nincs rajta. Igaz, a gyiket is reklám nélkül nézem...
aug. 2. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!