Most akkor jók a Xiaomi telefonok vagy sem? Ha eddig Samsungjaim voltak akkor maradja a márkánal vagy sem?
Figyelt kérdés
júl. 31. 21:00
11/15 anonim válasza:
“Szerencsekerék” - nem úgy értettem, hogy bonyolult lenne, csak a design olyan - kerék, cikkelyekre osztva, és azokban vannak a zoomolási értékek. Eléggé túltervezték ahhoz képest, hogy a kamera nem éppen a legütősebb!
A Samsung kamerái jobbak, de egyszerűbb a váltás, csak egy ide-oda csúszka a kijelző alján!
12/15 anonim válasza:
"csak a design olyan - kerék, cikkelyekre osztva, és azokban vannak a zoomolási értékek"
Nem tudom, hogy melyik volt a kezedben, de Note10 MIUI12-nél csúszka van a képernyő alján a zoomoláshoz 🤔
13/15 anonim válasza:
#5#11 vagyok. Írtam, a sima 13, az volt az egyik jelöltem, azon már megjelenése óta alapból MIUI 14 van.
14/15 Paczalos István válasza:
Én még mindig Redmi5 Pro-t használok, semmi bajom vele. Mivel nem foto művész vagyok, átlagos képekre a kamerája jó, az akksi olyan kapacitású, hogy egy traktort be lehetne vele bikázni. Sima általános célra szerintem bőven jó lenne, csak egyre több alkalmazás kezdi el a hisztit, hogy nem támogatott telefon.. Ha nem volna ez a hiszti, addig nyűném, míg 30 év múlva javíthatatlanul elromlik..Így előbb-utóbb cserélnem kell majd, de ha cserélem, 90%, hogy a kínálatból csak Pro fog szóba kerülni, bivaly akkuval
15/15 jonyka válasza:
4. éve, hogy ugyanaz a Xiaomi telefonom van. Előtte Samsungok voltak többnyire. Nem térnék vissza soha. Következő is Xiaomi lesz: Redmi 13 Pro 5G
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!