iPhone
Egy túlárazott "f.s", de az egyetlen telefon amit ha megveszel, pont ugyanúgy fog működni 5 év múlva mint mikor először kibontottad a dobozából és bekapcsoltad. Nem fog akadni, lefagyni, nem hullik ki a hajad 2 alkalmazás váltás között, ergo teszi a dolgát úgy ahogy kell.
Ha pedig úgy döntesz 2-3 év múlva hogy eladod, akkor jó áron el tudod adni, mert eladható és értéktartó, ez a többi telefonokról nem mondható el.
Nekem volt már sokféle telefonom, gagyi Samsungtól kezdve a csúcs Samsungig/Sony-ig, de telefonokban az iPhone verhetetlen, nekem ez a véleményem.
Viszont mivel nem akarok Android-iOS vitát kirobbantani (mert ezek alatt a kérdések alatt ez szokott történni), engem teljesen hidegen hagy hogy ki milyen telefont vesz meg használ, neki legyen jó, az a lényeg.
Én teljesen el tudom fogadni, hogy valaki szerint a csúcs Android az ami a legjobb és az iPhone a sz.r.
Szia!
Nekem Galaxy S24 Ultra van. 2024. 05. 12-én vettem a Media Markt-ben. Azért ajánlom, mert:
- Gyönyörű képeket készít, és nagyon szép hangfelvételeket is,
- A szoftveres támogatás terén az egyik legjobb választás, mert a Samsung 7 év szoftveres támogatást ígér a készülékre, és a Samsung nagyon gyorsan adja ki a szoftverfrissítéseket,
- A toll nagyon meg tudja könnyíteni az ember életét, legalább is nekem nagyon hasznos,
- Androidos vonalon jelenleg aligha van jobb választás.
Ami ellen szól, hogy rohadt drága, és ennyi pénzért én már az 512 GB-os változatot vettem volna, de sajnos a Samsung nagyon smucig. De amúgy imádom, és egy percig sem bántam meg, hogy ezt választottam.
iPhone 15/iPhone 16
Ha pro/pro max csak jobb!
Motorola g84
stock android gyors is ezåltal,jó hangzåsa van .
Nokia 3210 4G
Nincs semmi felesleges, arra való, amire kell, telefonálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!