Akinek 2 év alatt tönkremegy az Androidos telefonja, az
mit művel vele ?
Figyelt kérdés
Állandóan azt hallom és olvasom, hogy csak iPhone, S szériás Samsung, esetleg a Google Pixel a telefon. A többit 2-3 évente cserélni kell, mert elromlik, használhatatlanul belassul, stb. Nekem és a rokonságban, sőt a munkahelyemen is mindenkinek legalább 4-5 évig nincs gondja a maximum 170 ezres Androidos telefonokkal, pedig vannak használva rendesen. Mindenféle Xiaomi, Samsung A, Huawei. 50 ezres kínai is.
Mai telefonok,androidos telefonok simán bírnak 4-5èvet lassulás nélkül.Manapsag nem igazán jellemző egyik telefonra sem.Talán nagyon ilyen noname márkájú telefonoknál esetleg.
szept. 28. 05:16
2/11 anonim válasza:
Telepakolják mindenféle hulladék adatgyűjtő alkalmazással, amit már nem bír el a gyengébb hardver és belassul.
Ha agyon használják, akkor a töltőcsatlakozó és az akku mondja be az unalmasat. Ha sokszor leejtik vagy vizes lesz, az sem segít a hosszú élettartamban.
szept. 28. 07:49
3/11 anonim válasza:
Nem kell velük semmit csinálni, tényleg az a jellemző hogy ezek az ócska kínai telefonok nagyon hamar tönkremennem.
szept. 28. 08:36
4/11 Gál Gábor 2024 válasza:
Nekem eddig mindig alsó kategóriás telefonjaim voltak, és kibírtak 3-5 évet komolyabb hiba nélkül, csak a lassulás miatt cseréltem.
Idén először vettem egy középkategóriás nem kínait, és 3 hónap alatt megadta magát :D
szept. 28. 08:56
5/11 anonim válasza:
"Nem kell velük semmit csinálni, tényleg az a jellemző hogy ezek az ócska kínai telefonok nagyon hamar tönkremennem."
5 évig használtam előző Huawei telefonom, nagyon szerettem, csak 5 év után már az akksija kicsit gyorsan merült, annyi bajom volt vele.
szept. 28. 09:17
6/11 anonim válasza:
Nekem pl. az előző telefonom most lesz 3 éves, és pár hete vettem egy új telefont, aminek okát most nem részletezem, de amúgy maga a régi telefonom OK volt továbbra is, szóval nem ez volt az új telefonvétel oka. Oké, az akksija már nem, de még így ahogy így is, de ki lehetett többnyire húzni vele a napot. Nekem általában 3-4 év után is legtöbbször csak akksi baj van. Minimális lassulás, néha fagyás előfordul, de 3-4 év után is a legtöbb használható. Én általában mindig ilyen 130-150 ezer körül vettem telefont, a mostani 170 ezerbe került.
szept. 28. 10:02
7/11 anonim válasza:
Teljesen mindegy. 100-ból van 10 ami hamarabb bekrepál. Azok panaszkodnak. A többi 90 pedig nem.
szept. 28. 11:57
8/11 anonim válasza:
Valamivel meg kell indokolni miért vesz ujat.
szept. 28. 13:42
9/11 anonim válasza:
Nekem még a 2011-es Huawei U8500-asom is működik.
Igaz, nem nagyon lehet rá letölteni semmit, de pl. navigációra még alkalmas.
szept. 28. 13:57
10/11 anonim válasza:
Az egybitesek telepakolják a telefont minden vacakkal és ezzel teszik használhatatlanná.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!