Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Akinek Samsung A55 telefonja...

Akinek Samsung A55 telefonja van, ha megrázod neked is zörög kotyog benne valami?

Figyelt kérdés
Érdekes.. először azt hittem a gombok, lefogtam oket de úgyis kotyog lotyog benne valami! Régebbi Samsung ban nem volt ilyen, ez normális?
aug. 30. 00:53
 1/9 anonim ***** válasza:
24%
Csak a poloska.
aug. 30. 04:51
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Kb hetente megkérdezi valaki: még mindig az optikai képstabilizátor az oka, normális jelenség.
aug. 30. 04:56
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
nekem a52 van nkm is kattog benn vmi a kameránál de már elfelejtettem mi az
aug. 30. 05:25
 4/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
13%
hangszoroban a membran meg a tekercs
aug. 30. 06:40
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

Szia!

Amit hallasz kattogni, az a kamera. Az én S24 Ultrám kis túlzással olyan hangot ad ki, mint egy tiktakos doboz. Vagy hallgasd meg egy teszt videóban, hogy milyen hangot ad ki az új Xiaomi csúcstelefon. Sajnos nem emlékszem arra, hogy hol tart jelenleg a gyártó, talán 14 ultránál.

Szóval ez a jelenség teljesen normális. Próbáld meg azt, hogy miköözben meg van nyitva a kamera alkalmazás, úgy rázod meg. Akkor el kell hogy halkuljon a kattogás. Ha ez nem történik meg, na akkor van baj.

aug. 30. 06:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó! 😃 És tényleg, most megnyitottam a kamerat és elhalkult 😁 Nem semmi, őszintén nem gondoltam volna, de meg is nyugodtam teljesen:)) Köszi szepen és Mindenkinek!
aug. 30. 09:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem A52 van, abban is zörög de épp nemrég rendeltem meg az A55-őt, szóval majd annál is meglátom akkor. :D De amúgy érdekes mindenképp, erre amúgy én se gondoltam volna, hogy a kamera megnyitásával ez megszűnik.
szept. 4. 06:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Mostmár arra kíváncsi lennék, h iPhone ok ban is így zörög, vagy csak androidos telok sajátossága:D
szept. 5. 16:35
 9/9 gungasam ***** válasza:
A kamera akkor is "figyel" ha nem alkalmazod. Ez azzal jár , hogy amikor hevesebben mozog a teló akkor a kamera megpróbál fókuszálni a változó környezetre. A gyors oda-vissza fókuszáló mechanika hangja hallatszik ki a dobozból. Hangosan "pislog a robot"
szept. 28. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!