Ha valaki csak telefonálásra, laza internetezésre és
alkalmanként fényképezésre használja a telefonját, az
miért vesz 400-800 ezer forintért telefont?
Figyelt kérdés
Tudom mindenki arra költi a pénzét amire akarja. Például egyik munkatársam is ilyen szarokat vesz (okosóra, tablet, iphone) miközben a gyerekei használt és elnyűtt ruhákban járnak és a lakásuk is egy pusztulat.
Hát a jobbik esetben azért, mert számára ez egy kicsike kiadás és bőven belefér. Extrém példa: anyuka-apuka mind valami menő helyen középvezetők, az összes jövedelmük nettóban simán 3-4 millió, van szép, nagy, felújított családi ház, nyaraló, autók, gyerekek jó suliban, szemmel látható megtakarítás stb. Na, akkor ő miért ne vegyen internetezni 400 ezres telefont, amit majd 3-4 év múlva lecserél?
A rosszabbik esetben pedig az illető nem engedhetné meg magának ezt a luxust és elveri a pénzét. Ilyen például az említett kollégád.
Én inkább azt látom problémának, hogy a kérdezőhöz hasonló emberek nem bírnak nyugodni.
Ha ennyire kíváncsi, miért nem a kollégáját kérdezi? Mi kérdezzük meg tőle, vagy mit akar?
Amúgy meg ilyenkor a kérdezőnek már megvan a saját véleménye, csak az önigazolásért jön ide, hogy helyeseljünk neki, nem érdekli ha az álláspontunk eltér az övétől.
aug. 5. 15:07
5/16 anonim válasza:
Még az a szerencse, hogy a kérdező egy felvilágosult, magas intelligenciájú, tanult ember és figyel az ilyen részletekre.
Jó sivár az életed öcsi, hogy itt feszelengsz lenyegtelen dolgokon, amihez egyébként az égvilágon semmi közöd nincs.
aug. 5. 16:03
8/16 anonim válasza:
Bennem is sokszor felmerült már a kérdés, és mivel az én környezetemben nincsenek ilyen elmeroggyantak, így megkérdezni sem tudom kitől. De mivel tudom, hogy az emberek 99%-a agyhalott, nem is nagyon kell magyarázat. Buta birkák, akik egymással próbálnak vetélkedni ilyen szánalmas módon. Érdekes, a milliárdosok meg elvannak egy butatelefonnal.
aug. 5. 16:16
9/16 anonim válasza:
Ezt tőle kérdezd meg.Jó dolog birtokolni a legfejlettebb készüléket az biztos.
aug. 5. 17:41
10/16 anonim válasza:
Ismerek olyat, akinek igaz, nem nagy, de háza van, kerttel együtt, legalább 60 milliót ér és mégis kopottan jár és csak a legolcsóbb Samsung tekefont használja négy évig. Megtehetné, hogy rázza a rongyot és mégsem teszi, hiszen jól menő vállalkozó. A gyerekeit is bekorlátozza, nincs méregdrága sportcipő és hasonlók. Ez a normális élet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!