Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit gondoltok a Honor telefonj...

Mit gondoltok a Honor telefonjairól? Milyen készülékek?

Figyelt kérdés

Ár/érték arányban milyenek? Mennyire "tartósak"? Milyen a szoftvertámogatás? Úgy unblock milyen jól van összerakva az egész?

Mennyire negatív pont, hogy a Huawei társ/almárkája?

okt. 10. 16:11
 1/1 Kancácska ***** válasza:

Nekem bejött, én pár hete használok egy Honor 200 5G 8/256 tipust. Smaragdzöld.

Nagyon tetszetős készülék. Két napig bírja az aksi, ha nem sokat használom, elmegy három napot is. Amúgy szilícium-karbon aksija van, állítólag 4 év múlva is az eredeti kapacitásának a 80%-át tudja. Vékony, könnyű és egy óra alatt fullra feltöltöm. Nagyon szuper fotókat, videókat készít. Van rajta infra és ezzel kezelem az LG tv-t is. :)

Szóval nálam nyerő, főleg úgy, hogy 160-180 ezer körül van boltokban és én szolgáltatómnál 40e ft-ért hoztam el. Nekem megérte, ennyit megér. Ami nem tetszik, hogy nincs töltőfej és tok a csomagban mikor üveg a hátulja is. Hiába gorilla glas, attól még törékenynek tűnik. Nincs vezeték nélküli töltés és kevés az IP védelem, csak fröccsenő víz ellen véd. Ennek ellenére megérte, főleg így. Ha legközelebb lesz valami akció, egy másfél év múlva akkor szerintem maradok a Honornál, tuti lesznek érdekes telefonjaik a jövőben is. Nekem amúgy ez az első Honorom. Csak ajánlani tudom. De ha anyagilag szánsz rá többet, akkor pro típust vegyél. :)

dec. 28. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!