Szerintetek miért vesznek az emberek Iphone-t?
"Akkor döntöttem úgy, hogy kipróbáljuk az iphont. Na az a 7 évvel ezelőtti iphon 7, még mindig tökéletesen működik anyukámnál. "
Tehát nem te használod, lecserélted... szóval még sem volt olyan jó, ahogy beállítod...
Nahát!
Zseniális kérdés. Ezt itt még soha senki nem kérdezte meg!
Ja! De!
Minden héten születik egy ilyen provokatív kérdés.
Újat nem tudtok kitalálni?
21
De jól működik. Csak gondoltam megtehetem, hogy veszek egy újat, ami nagyobb. Más színűt. Ennyi.
De attól még jól működik.
#14 Melyik "átlag áras Samsung" ás huawei volt szar hét éve?
Nézzük, mi jött ki 2017-ben:
-iPhone 8 és X széria
-Samsung S8, Note 8 szériák, A5, A7 szériák
-Huawei P10, Mate 10 szériák.
Ebben az időben az iPhone volt a legrágább, tehát egyáltalán nem nevezhetjük "átlagárasnak"
Mind a Samsung S8, mind a Huawei P10 széria kiváló készülékek voltak!
Alsóbb szinten volt a családban Huawei P10 Lite, és Samsung A7 is.
Mindkettő működik a mai napig, és a rendszerben nem érezhető lassulás.
néhány alkalmazás valóban "lassabb", de ez az iPhone-on is így van, mivel egyre erőforrás-éhesek az alkalmazások, amit a régebbi hardverek már nem 100%-osan tudnak kezelni.
De ha már itt tartunk, egy 13 éves Huawei U8500 akkucsere után még a mai napig tökéletes pl. navigálásra.
“Lassan át kellene keresztelni az oldalt "Gyakori ismétlődő kérdésekre"
De lehetne akár “Gyakori provokatív ismétlődő kérdések” is megfelelne szerintem.
Egyáltalán nem kíváncsiak az ilyenek semmire, mert ha akarnának utána keresnének ugyanennek a kérdésnek, és találnának 1001 választ.
Múlt héten is kérdezte egy nyomi, törölték is, ezt nem értem miért nem törlik. Akik ilyeneken rugóznak azok ilyen kiskaliberű szájbergyerekek.
Persze persze, mindjárt jön hogy programozó vagyok, tudnék ötöt is venni…
🤷♂️🤦♂️
Az ugye megvan, hogy nem mindegyik kerül az általad becélzott “hatalmas” 500 ezerbe?
Valami kapcsoló van bennetek, ha ilyen telefont láttok, akkor az = 500 ezer, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!