Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek miért vesznek az...

Szerintetek miért vesznek az emberek Iphone-t?

Figyelt kérdés
Tudom mindenki arra költi a pénzét amire akarja szoval ez nem is egy olyan kérdés akar lenni, hogy én ítélkezzek ezt előre leszögezném. Azonban én valahogy sose értettem miért adnak ki ennyien egy telefonert 500ezret (vagy őszintén mar nem is tudom mennyibe kerül). Én meg el is hiszem hogy jobb valamennyivel a többi márkánál de azt mar nem hogy tényleg ennyivel hogy ez meg is érje, főleg úgy hogy az emberek nagy részének csak arra kell hogy fotózzon,chateljem, hasznalja a social media appokat. Sokan azzal jönnek hogy sokkal kesobb romlik el (amit en vitatok,az ismeroseim peldajan latva), ami ha igaz is, én aki 100ezerett vett egy xioami telefont az meg ugy is megerte ha az 4even belul teszem azt elromlik es veszek egy masikat ugyanenyiert meg ugyis kevesebbet költöttem ra mint egy iphonera. Plusz olyan barataim vesznek iphone-t akinek neha egy kozos kajalasra nincs penzuk, de a sokszorosat erre siman kiadjak. Szóval összességében én tényleg nem itelkezni akarok, csupán érdekel őszintén a velemenyetek
okt. 18. 00:54
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
36%

Minőség és stílus. Ezert veszek iPhone-t. Nem kell semmi más.

Akinek nem volt soha nem érti meg ezt

okt. 18. 08:39
 12/28 anonim ***** válasza:
73%
Minden nap kikerül ide ugyanez a kérdés. A célja egyértelműen a hangulatkeltés és provokáció. Az oka pedig jó magyar szokás szerint az irigység.
okt. 18. 08:45
 13/28 anonim ***** válasza:
56%
#11 Mit értesz stílus alatt egy iPhone esetén, ami más márkában nincs meg?
okt. 18. 09:11
 14/28 anonim ***** válasza:
60%

10

Miért lennénk balfaszok?

Azért mert 7 évvel ezelőtt ritka szar volt a samsung átlag áras telefon? Meg a huawei is?

Sajnos igen, egy év után lassult. Mert ebben a fogyasztói társadalomban az a lényeg, hogy vegyél újat minél előbb.

Most, hogy milyenek a samsungot nem tudom, eszemben sincs vissza váltani.

okt. 18. 09:19
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Többféle ok létezik, mintahogy többféle ember is.

Az emberek egy része még mindig státusszimbólumnak veszi, mert azt hiszi, attól lesz menő. Ők azok, akiknek csak a Pro Max a jó, abból is csak az 512GB-os, de közben tizedét sem használják ki a lehetőségeinek.

Aztán vannak a fanatikusok, akik bármit megvesznek, ha apple logót teszel rá. Ők állnak sorba a bolt előtt az új iPhone megjelenésekor. Ők úgy viselkednek, mint egy szekta.

És vannak azok, akik azért veszik, mert bár drága az iPhone, de a pénzedért egy erős, jól optimalizált, hosszan támogatott telefont kapsz.

Én pl. 13 éven át használtam Androidot. Azt hamar megtanultam, hogy Androidból sem szabad az olcsót megvenni. Az utolsó Android telefonomat 2019-ben vettem 100 ezerért.

Szkeptikus voltam az iPhone-nal kapcsolatban, de kaptam kölcsönbe egy 8-as iPhone-t, amit 3 hónapig használtam és csomó dolog jobban működött rajta.

És nem, nem kell fél milliót adni egy telefonért, én az iPhone 14-emet 280-ért vettem egy éve. És elégedett vagyok vele, legalább 4 évig nem is tervezem cserélni. Fél milliót én sem adnék egy telefonért, annak ellenére, hogy bőven 1 millió fölött keresek.

okt. 18. 09:42
 16/28 anonim ***** válasza:
58%
Valószíűleg a legtöbben előfizetés mellé veszik. Havi 20 ezer forintot sokkal könnyebb kiperkálni, mint egyben 500-at. Az más dolog, hogy szerintem még nagyobb hülyeség gyakorlatilag hitelre telefont venni, sokan nem gondolják így vagy bele sem gondolnak.
okt. 18. 15:55
 17/28 Justinianus ***** válasza:
65%
Amiért bélszínt vesznek, és nem párizsit. Vagy BMW-t és nem Daewoo-t.
okt. 19. 01:10
 18/28 anonim ***** válasza:
50%
#17 Nem kéne végletekben gondolkodni, nem egy 30e Ft-os vacak az alternatíva.
okt. 19. 06:56
 19/28 anonim ***** válasza:
@1-es, Tökéletesen igazad van!
okt. 19. 08:49
 20/28 anonim ***** válasza:

"Amiért bélszínt vesznek, és nem párizsit. Vagy BMW-t és nem Daewoo-t."

A hasonlat ott sántít, hogy ez a minőségi különbség csak mítosz az Ájfón esetében... egyszerűen csak más mint egy droid, az ügyes marketingesek jól bevésték a legtöbb fogyasztó agyába, hogy ez a tökéletes telefon. Nem, nem az...

okt. 19. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!