Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Úgy összetörni a telefont...

Úgy összetörni a telefont hogy a biztosító már csak újat tudjon adni?

Figyelt kérdés
Egy iphone szervizes mesélte nekem hogy ő mindig ezt csinálja, és mindenkinek ezt tanácsolja akinek van biztosítás a telefonján hogy ha történik valami olyasmi a telefonnal ami csak esztétikai hiba, és a biztosító nem fizet rá, vagy csak egyszerűen már szeretne egy új telefont, akkor úgy össze kell törni a jelenlegi készüléket hogy azt gazdaságosan megjavítani (kijelzőt, házat, hátlapot és kamerát is összetörni, betörni) már ne lehessen ezért kénytelen legyen kicserélni azt a biztosító. Állítása szerint csak annyit kell mondani: telefonálás közben leejtettem, felvettem és már így nézett ki. Ez tényleg működhet? Meg mernétek ezt csinálni?

okt. 17. 16:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Lehet hogy sikerül néhányszor megoldani.

De mi van ha pont a te esetedben talál valamit a biztosító amiért azt tudja mondani hogy nem fizet? Mi van ha a te kötvényedben olyanok vannak leírva ami nem teszi lehetővé a kár megtérítését? Akkor ott fogsz állni egy rommá tört telefonnal, üres zsebbel.

Ne feledd! A biztosítónak nem érdeke hogy neked kifizesse a károdat! A biztosító nem ellensége saját magának, a saját pénzének. Nem szeretetszolgálat, mindent elkövetnek azért hogy ne kelljen kifizetni egy fillért sem. És emiatt nagy a kockázata annak amit te szeretnél csinálni. Egy minden hájjal megkent rutinos kárszakértőt kell meggyőznöd arról hogy úgy volt ahogy mondod.

Lehet hogy a telefonos gyerek aki már több ilyent elintézett az valami ismerősén keresztől intézte aki nem vizsgálta meg alaposan a telefonokat, csak ráírta hogy ki lehet rá fizetni a biztosítási összeget. Ha egyáltalán sikerült valaha bármit is elintéznie a telefonos gyereknek és nem csak bekamuzta.

okt. 18. 08:57
 12/15 A kérdező kommentje:
Értem, rendben. Úgy döntöttem megvárom az 1 évet hogy leteljen a garancia, majd akkor megcsináltatom egy nem hivatalos szervízben, ki tudják cserélni csak a házat egy nem gyárira, de ahhoz hasonló minőségűre. Addig egy tokkal a karcot eltakarva kibírom.
okt. 18. 09:22
 13/15 anonim ***** válasza:
80%

Na a másik baromság... nem hivatalos szerviz....

Te direkt szivatod magad????

Kicserélgetnek benne mindent nem gyárira, eladják másnak. Kapsz rossz akksit, meg rosszabb kamerát is.

okt. 18. 10:09
 14/15 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ez tuti nem működik és főleg többször nem,egyszer fizet általában a biztosító egy telefonra és havi 5 ezerért tuti nincs ilyen garancia. Azért a biztosítási feltételeket is meg kellene nézni, nálad mire terjed ki, kell-e önerő, a totál kárra is fizet-e. Amúgy meg mi értelme lenne? Elég furán veszi ki, ha egyszer a biztosító nem fizet valamire és utána meg összetörve érkezik egy kárigény ugyanarra a telefonra.
okt. 18. 21:39
 15/15 A kérdező kommentje:
13-as dehogy is…
okt. 20. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!