Úgy összetörni a telefont hogy a biztosító már csak újat tudjon adni?
Lehet hogy sikerül néhányszor megoldani.
De mi van ha pont a te esetedben talál valamit a biztosító amiért azt tudja mondani hogy nem fizet? Mi van ha a te kötvényedben olyanok vannak leírva ami nem teszi lehetővé a kár megtérítését? Akkor ott fogsz állni egy rommá tört telefonnal, üres zsebbel.
Ne feledd! A biztosítónak nem érdeke hogy neked kifizesse a károdat! A biztosító nem ellensége saját magának, a saját pénzének. Nem szeretetszolgálat, mindent elkövetnek azért hogy ne kelljen kifizetni egy fillért sem. És emiatt nagy a kockázata annak amit te szeretnél csinálni. Egy minden hájjal megkent rutinos kárszakértőt kell meggyőznöd arról hogy úgy volt ahogy mondod.
Lehet hogy a telefonos gyerek aki már több ilyent elintézett az valami ismerősén keresztől intézte aki nem vizsgálta meg alaposan a telefonokat, csak ráírta hogy ki lehet rá fizetni a biztosítási összeget. Ha egyáltalán sikerült valaha bármit is elintéznie a telefonos gyereknek és nem csak bekamuzta.
Na a másik baromság... nem hivatalos szerviz....
Te direkt szivatod magad????
Kicserélgetnek benne mindent nem gyárira, eladják másnak. Kapsz rossz akksit, meg rosszabb kamerát is.
iPhone-ra nagyon drága a biztosítás
Nekem Telekomnál volt, ott megvolt, hogy egy évben egyszer lehetett, de nekem kb. azt a telefont is megjavították, amin egyszer a busz átment, mikor iskolába mentem. Viszont szarozni nem szoktak hogy miért járt így.
De a Media Marktosat nem ajánlom, nagyon drága, kiesett a telefonom, betörött a kijelzője, azt is megkérdezik, hol, merre voltál, kivel és megállapította, hogy mivel nem zárható zsebben volt, ezért nem adtak semmit, az én hibám, szerintem az összes leesés az én hibám. Utána többször olvastam már másoktól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!