Biztosító állja az egészet ?
Figyelt kérdés
Összetörtem az iPhone 13-as telefonom,a kijelző összetört most 2honapos a telefon.Biztosítás lett rá kötve de valószínű cserélni kell a telefont mert meghajlott az egész.Azt mondta az ismerősöm hogy nem fogják ingyen megcsinalni sem kicserélni csak ha fizetek ön részt.Nem értek ezekhez a dolgokhoz még sosem jártam így viszont jo lenne tudni hogy mennyibe fog nekem ez így fájni.Szerdan bírom csak bevinni a telefont a szolgáltatóhoz.febr. 4. 22:37
1/9 anonim válasza:
Elolvasod a biztosításod feltételeit, és okosabb leszel. Mi nem tudjuk, milyen biztosítást kötöttél.
2/9 A kérdező kommentje:
Elméletileg sérülésre,lopásra stb megvan kötve de az nem lesz probléma hogy szinte biztosításba egy forintot nem fizettem mert 2honapja van a telefon és abból az első hónap ingyenes is volt
febr. 4. 22:41
3/9 anonim válasza:
"az első hónap ingyenes is "
Az lényegtelen.
"Elméletileg sérülésre,lopásra stb "
A javítási feltételeket olvasd el zsenikém...
4/9 anonim válasza:
El kell olvasni a kötvényt amit aláírtál.
Mi nem tudjuk elolvasni helyetted, mert ott van nálad a papír!
Abban van leírva, hogy a te esetedben a te általad megkötött biztosításnál pontosan mennyi az önrész.
Ezt kell majd kifizetned. 50-100Ft kb.
5/9 anonim válasza:
Attól hogy van biztosításod, még elküldhetnek vele a sunyiba. Főleg ha ennyire nem vagy vele képben.
6/9 anonim válasza:
Hát ha azt sem tudod pontosan mire kötöttél biztosítást, az nagy baj.
7/9 A kérdező kommentje:
Médium biztosításom van.Lopásra is biztosít,a kérdés az hogy nekem ettől függetlenül kell fizetnem valamennyit vagy nem?
febr. 6. 16:39
8/9 A kérdező kommentje:
Törésre* lopás helyett azt akartam írni
febr. 6. 16:40
9/9 anonim válasza:
Hányszoírjuk még le????
HÁNYSZOR!?
Igen kell, az önrészt.
Azt meg olvasd el a kötvényen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!