Kicserélnétek egy új Iphone házát egy kisebb sérülés
miatt?
Na, egy kis pontosítás hátha félreérthető: a kereskedőt mindenképp köti az értékhatárhoz tartozó garancia (jelen esetben 3 év). A gyártót is, ha közvetlenül tőle, vagy hivatalos viszonteladótól veszel (pl. Media Markt vagy Euronics általában).
nov. 24. 22:06
12/24 A kérdező kommentje:
10-es akkor miért írja a telefon a beállításaiban azt hogy jövő szeptemberben lejár a jótállása??
"10-es akkor miért írja a telefon a beállításaiban azt hogy jövő szeptemberben lejár a jótállása??"
Te most szándékosan húzod az agyamat, vagy tényleg nem olvasod el azt, amit írok? Hát ezért koptatom én az ujjamat. Próbáld meg elolvasni még egyszer az előző hozzászólásomat. Ha nem megy, akkor itt a segítség (de ne csalj, először olvasd el a hozzászólást!):
.
.
.
.
.
.
.
"Az Apple ad minden telefonjára (meg kb. minden eszközére) 1 év garanciát, a helyi szabályozásoktól függetlenül" --> Ez az amit a telefonod kiír. A telefon nem fogja tudni magától, hogy rá a magyar törvények miatt jár még ezen felül is garancia. Azt majd tudja a kereskedő, a szervíz meg a forgalmazó és te is.
nov. 25. 14:40
14/24 A kérdező kommentje:
Egyébként mivel már megsérült a készülék, elveszett a garancia. Szóval…
Egy karc miatt nem veszik el a garancia... Akkor veszik el ha vízbe ejted vagy összetöröd.
nov. 28. 12:16
Nem feltétlenül veszik el egy kisebb felületi sérülés miatt semmi. De esküszöm úgy csinálsz, mintha rossz lenne az neked, hogy van még rá garancia. Mit stresszelsz ezen? Így is elviheted szervízbe ha akarod, nem veszik el azért a garancia, mert egy hivatalos szervízben hozzányúlnak a telefonhoz. Az autóknak sem veszik el attól a garanciája, mert elviszed olajcserére, meg a kazánnak sem attól, hogy egy szerelő karbantartja...
nov. 28. 13:58
17/24 A kérdező kommentje:
Igen ezek után nekem rendesen rossz hogy van rá garancia. Ráadásul hogy három év. Persze, hivatalos szervízben méregdrágán javítanak. A karc ami engem ennyire zavar, csak a középső modul cseréjével szüntethető meg, ilyenkor kicserélik a készülék házát az alaplappal együtt. Ami 230 ezer. Közel 400 ezer Ft volt ez a kib*szott telefon, már meg is bántam hogy megvettem. Nyilván több mint a felét már nem fogom rákölteni. Szerintem megpróbálom eladni, vigye aki akarja bármennyiért. Csak szabaduljak már meg tőle.
18/24 A kérdező kommentje:
Nem hivatalos de Iphone telefonokkal foglalkozó szervízben kicserélnék csak a házát 110-ért. De nyilván akkor elvész a garancia. A srác állítja hogy be tud szerezni gyári keretet, de nem tudom higgyek-e neki. Amúgy én hülye megvettem a gyári Apple-s átlátszó szilikon tokot, gondolván hogy maga a gyártó csak jó tokot tervezhet a telefonjaihoz, de nem. Már tényleg az lenne a legjobb ha megszabadulhatnék tőle.
Küldj képet róla, egyből megmondom mennyit ér a telefon.
nov. 30. 18:17
"Igen ezek után nekem rendesen rossz hogy van rá garancia."
Jézusom b..szdmeg komolyan :D Felnőtt ember vagy? :D
"Szerintem megpróbálom eladni, vigye aki akarja bármennyiért. Csak szabaduljak már meg tőle."
Figyu, én megveszem a normál használt ár feléért, mit szólsz? :D Tiszta haszon lesz nekem utána eladni kb. normál áron. Egy nyamvadt semmilyen sérülés miatt így hisztizni.
Egyébként kérdező, tisztán látszik, hogy neked nem való drága telefon, mert műtárgyként kezeled. Vegyél valami normális droidos középkategóriás telefont 150 ezer körül, tegyél rá egy normális tokot aztán sz..rd le.
nov. 30. 18:37
Kapcsolódó kérdések: